2777
2789

سلام دوستان خوبید

شوهرم خیلی وقته حالش خرابه بخاطر وضع و اوضاع اخیر که پیش اومد

خیلی خیلی ناراحته ، قیمت دلار رو که نگم لحظه به لحظه چک میکنه و غصه میخوره ، من انرژی مثبتم اما منم دیگه کم آوردم وقتی شوهرم بی حوصله اس

آرزوهای دور و دراز زیاد داره که همشون رو بر باد رفته میبینه با این گرونیا

راهکاری دارین که کمکم بکنه؟ من چکار باید بکنم که حال خونمون خوب بشه؟ هرکاری که فکرشو بکنید کردم ولی کلا حوصله نداره

هرچی هم میگم دست ما نیست و بقیه هم گرونی دارن فقط ما نیستیم گوش نمیده

ماهم همینطوریم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که سکته کرده و توخونست و ماهیچ راه درامدی نداریم خیلی تو فکر وناراحته همش میترسم باز. چیزیش بشه

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

ماهم مثل شما... خونه ماهم همش افسرده س.

حالا خداروشکر ندار نیستیم،پولدار نیستیم ولی ندار هم نیستیم من همش میگم خداروشکر کن سقفی هست بالاسرمون دستمون به دهنمون میرسه ولی اصلا هیچی انگار به دیوار میگم احساس می‌کنه بدبخت ترین ادم دنیاست راهی بود به منم بگید

ماهم مثل شما... خونه ماهم همش افسرده س. حالا خداروشکر ندار نیستیم،پولدار نیستیم ولی ندار هم نیستیم ...

دقیقا ما هم همینیم

پولدار نیستیم اما چیزی که درمیاریم فقط و فقط کفاف خورد و خوراکو میده، من سعی میکردم بگم خداروشکر کن که سالمیم سلامتی رو با هیج مبلغی نمیشه خرید ولی اصلا توجه نمیکنه

تا اینکه این ماه من خیلی سخت سرماخوردم جوری که تو یک ماه هنوز خوب نشدم و چهار بار رفتیم دکتر.... دیدم بله حتی واسه سرماخوردگی هم باید پول زیادی خرج کرد قیمت دارو و دکتر و تزریقات و .... هعی خدا خودت رحم کن بهمون🥲

شوهر من که سکته کرده و توخونست و ماهیچ راه درامدی نداریم خیلی تو فکر وناراحته همش میترسم باز. چیزیش ...

ای داد بیداد 

انشاالله زودتر حالشون بهتر بشه و خدا به کسب و کارشون رونق و به پولتون فراوانی و برکت بده❤️

دور از جون شوهرم ولی باورکن شوهرمنم اگه یکم دیگ بگذره با این اوصاف سکته میکنه🥲

دقیقا ما هم همینیم پولدار نیستیم اما چیزی که درمیاریم فقط و فقط کفاف خورد و خوراکو میده، من سعی میک ...

وای منم همینطور... یه دکتر رفتن و سرم زدن ساده شده دویست سیصد هزار تومن ادم برگاش میریزه

تازه من دو سه تا از دندونامم عصب کشی کرده بودم بعد دوباره کیست در آورد نصفش ریخت قیمت هاشو دیدم خودم با دندونام ریختم شده دونه ای 4 5 تومن

وای منم همینطور... یه دکتر رفتن و سرم زدن ساده شده دویست سیصد هزار تومن ادم برگاش میریزه تازه من دو ...

آخ چقدر شبیه همیم

منم باید دندونامو درست کنم رسیده به عصب درد امونم رو بریده

کاش اینقدر گرون نبود همه چیو نصفه نیمه قورت میدم😅

ماهم مثل شما... خونه ماهم همش افسرده س. حالا خداروشکر ندار نیستیم،پولدار نیستیم ولی ندار هم نیستیم ...

گلم شوهر شما خوب شد شوهر منم همش از نداری حرف میزنه وضعمون الحمدلله بد نیست ولی دیگه من اعصابم خراب شده انقد که این ناراحته و تو فکره از همین استرس قند گرفته چربی خون ..