2777
2789
عنوان

قدیما

109 بازدید | 15 پست

نی نی سایت اینجوری نبود

یادمه اینقدر بیدار میموندم که نمیفهمیدم کی شب صبح میشد

تاپیک های خاطرات خنده دار و سوتی همیشه‌پربازدید بود

گاهی تاپیک های ترسناک هم پربازدید میکردن

کسی سوال داری بارداری و اینا داشت هرچند کامنت ها کم ولی به جوابش میرسید

همه مودب بودن

تو تاپیکا شوخی و خنده بود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هم میومد یه تاپیک چرت و پرتی میذاشت همه شروع میکردن به شوخی کردن و کلی میخندیدیم

یادمه یبار یکی گفته بود که با شوهرش دعوا کرده بود و شوهرش رو فرش دایره ای ادرار کرده بود

یا مثلا یکی ادرار خودشو ریخته بود تو چایی شوهر تا عشقش بیشتر بشه

چقدر سرش خندیدم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

آی گفتی

دیروز با خواهرم داشتیم همینو میگفتیم

اکثر تاپیکا سوتی های خنده دار بود کلی دور هم میخندیدیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
اهان سال نودونه میگی 😐 یادم نمیاد اینجوری که میگی باشه 

سومی‌کاربریمه

سر هرچیزی نی نی یار و تگ نمیکردن

تا یه پسر نمیدین جبهه نمیگرفتن گه چرا اینجایی و فلان

یادمه یه کاربری بود اسمش علیرضا بود و ترنس بود

برای مسائل معنوی یه خانمی بود که خیلی سر رشته داشت و تگش میکردن تا کاربر به جوابش برسه تا تاپیک مذهبی میزدن سریع فحش و اینا نمیدادن

تند تند تاپیکا ب روز میشد تا چن وقت پیش

اما الان‌.... 

چون پاک نمیکنن

کمتر تاپیک میزنن و خ کم تاپیکی ک ادم خوشش بیاد رو میبینیم و زود از سایت میریم

من روزی ۶ تا تاپیک میزدم اروم میشدم درد و دل میکردم سایت محل ارامشم بود ولی دیگ نمیزنم چون معلوم‌نیس چقدر زمان ببره تا پاک شه / ایا پاک شه یا نشه

لطفاحذف پیام ها رو روزانه کنید و ساعتش رو مثل قبل کنید

@نی_نی_یار_شب    

تا یکی تاپیک خودشکی میذات همه مشکلشو میپرسیدن و سعی میکردن راه حل بدن

یادمه یه کاربر میگفت میخواد خودکشی کنه و اینکارو کرد ولی سریع بردنش بیمارستان

بچه ها شمارشو پیدا کردنش تا مطمئن بشن حال خوبه

الان نگاه نکنید همع تاپیک ها شده بیاین عکس بزارم و...بگین خوشگلم و...مادرشوهرم و عروسم و...(نه اینکه قبلنا نبود بود ولی خیلی کم)

ولی یادمه همین یه مدت پیش یه کاربری بود اگه اشتباه نکنم اسمش سارینا بود هی عکس‌میذاشت که بگین خوشگلم یا نه😅

همه و کلافه کرده بود😅

یادش بخیر

اره از ۹۶ اینجا خیلی چیزا یادگرفتما الان نه 

من اولین کاربریم برای ۹۸ بود ولی اون موقع هم جو خیل بهتر بود

آی گفتی دیروز با خواهرم داشتیم همینو میگفتیم اکثر تاپیکا سوتی های خنده دار بود کلی دور هم میخندیدی ...

دقیقا

تا یکی این‌تاپیک و میزد همه جمع میشدن توش

الان این تاپیکا اکثرا خالی میمونه

بچه ها پیامای همو ریپ میزدن

الان تا یه نظر مخالف میدی سریع میگن با تو نبودیم و بد حرف میزنن

دقیقا تا یکی این‌تاپیک و میزد همه جمع میشدن توش الان این تاپیکا اکثرا خالی میمونه بچه ها پیامای ه ...

من الان چند روزه میخوام تاپیک بزنم برا سوتی و اینا میدونم کسی نمیاد نمیزنم

قبلا جو اینجا خیلی خوب بود من بخاطر همون عضو شدم

یادش بخیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉