2777
2789
عنوان

هدفتون چیه؟!

2330 بازدید | 42 پست

بچها پیش میاد  دوستام ازم بپرسم هدفت چیه میگم خب دانشجوام مدرک گواهینامه کار من ختی مادر شدن هدفمه ولی میگن نه اینا که همه دارن هدفت چیه!😵‍💫😐 اصن داغون شدم نمیدونم منظورشون چیه میگن چرا بلند پرواز نیستی میگم اخه تو این شرایط بلند پروازی!! میگن عا خیلیا تو همین شرایط فلان بیسار... حالا کار ندارم، هدف شما چیه؟🥲✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پووووولدار بشم 

بعداً هم خیریه بزنم

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

مهاجرت کنم و یاد بگیرم خیلی زیاد در زمینه ای که فعالیت میکنم

و برگردم ایران کمک کنم به کسایی که نتونستن برن و بتونم دوباره مردم رو با فرهنگ واقعیشون اشنا کنم نه فرهنگ غرب یا اسلامی

و بتونم تو زندگیم به ارامش و رفاه برسم و کلی سفر کنم 

و دلم میخواد یه بچه هم به سرپرستی بگیرم

:)

خوبه که ادم هدف های بزرگ داشته باشه ولی این که بخوای زندگی نرمالی داشته باشی هم هدف خوبیه. وقتی راه خودتو تو زندگی پیدا کنی کم کم هدف های جدید هم پیدا میکنی. پس فعلا از همین مسیری که داری میری لذت ببر

اه این سوال رو اعصابمه  رلم هر بار که میریم بیرون میپرسه ولی جوابی ندارم بهش بگم😑 اونم همین ...

شاید توقع داره که فرد اینده نگرتر و با هدف تری باشی یکی از دلایلی که من با اکسم به هم زدم این بود که فقط میخواست همینجوری بره جلو هیچ هدف خاصی نداشت

هدفم اینه توی شغلم خیلی پیشرفت کنم و بهترین باشم. 

الان دانشجوی ارشد هم هستم هدفم اینه که بتونم مدرک بگیرم تا تدریس کنم و عضو هیات علمی دانشگاه بشم. 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40