2777
2789
عنوان

سوال درمورد فرهنگیان

252 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من ارزومه معلم بشم خیلی دوس دارم واقعا تو این مقطع از زندگیم تنها هدفمه 

معدل کلم ۱۷:۵۰هست ولی به خاطر یه سری مشکلات معدل نهاییم کم شد۱۲:۲۵ میگن امسال معدل تاثیر قطعی داره به نظرتون شانسی هست ک قبول بشم؟

سال های بعد میگن سخت گیری ها خیلی بیشتر میشه تاثیر معدل زیادمیشه و .... حتی میخوان سال های اینده استخدامی رو هم خذف کنن و فقط از طریق کنکور معلم پذیرش میکنن از اینا بگذریم به نظرتون امسال میتونم ؟توی کانون قلم چی هم ترازم بین۴۵۰۰و ۵۰۰۰متغیره رشتمم انسانیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازت پایینه معدل هم افتضاح چون معدل۴۰درصد تاثیر داره و کم نیست..باید بری ترمیم معلم ترازتم به ۷۰۰۰برسه اگه انسانی هستی..و خودتو آماده کن که با بهترین تراز و رتبه و امتیاز مصاحبه قبول نشی چون مورد های هزار و حتی زیر هزار هم بوده بدون(سهمیه)که این اتفاق براشون افتاده و آسیب جدی خوردن..خلاصه که این رشته زیادی شانسیه

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
حتماً ترمیم معدل خرداد رو شرکت کن

مقطع اموزشی برام مهم نیست البته دبیری رو دوس دارم ولی اموزگاری هم باشه چرا ک نه فقط میخوام امسال قبول بشم به نظرت با این شرایطی ک گفتم میشه میتونم ؟

ترمیم معدل دی شرکت کردم ولی اکتحانا خیلی سخت ان تا الان سه تا امتحان دادیم و من فقط از امتحان عربیم ...

خب دیگه متاسفانه چاره ایی نداری جز این که بقیه درسا رو عالی بدی تا جبران بشه

تاثیر کنکورو هم فراموش نکن

اگه کنکورتو عالی بدی یجورایی معدلتو کاور میکنه

مقطع اموزشی برام مهم نیست البته دبیری رو دوس دارم ولی اموزگاری هم باشه چرا ک نه فقط میخوام امسال قبو ...

اره چرا نشه

تا کنکور تیر وقتت زیاده

با تمام تمرکز و با کیفیت بالا مطالعه کن حتماً تراز علمی مورد نیاز واسه فرهنگیان رو میاری

ترازت پایینه معدل هم افتضاح چون معدل۴۰درصد تاثیر داره و کم نیست..باید بری ترمیم معلم ترازتم به ۷۰۰۰ب ...

مشاور بهم گفت تراز ۶۰۰۰هزار توی قلم چی یعنی رتبه برتر شدن توی کنکور واقعی گفت تو ترازت متغیره بین پنج هزار و چهارو پونصد ممکنه بیاری ، راستی من سهمیه فقط سهمیه مناطق رو دارم منتطقه ۳هستیم 

حتما ترمیم معدل شرکت چون خیلی تاثیر داره خیلییییی و بیشتر روی عمومی ها تمرکز کن چون ۲۶ درصد اختصاصی هم اونایی رو برو ک ضریب شون بیشتر مثل تاریخ و جامع 

و خیلی روی اقتصاد و روانشناسی وقت تو نزار چون همه اینا رو بالا میزنن و خیلی روی تراز تاثیر ندارع 

جغرافیا و تاریخ هم سوالات تست خیز و پیدا کن و بخونی بقیه درسارو مخصوصا فنون خوب بخون ریاضی رو حتی اگه پنج یا ده درصد بیشتر بزنی خیلی تغییر می‌کنه رتبه و ترازت چون انسانیا خیلی کم میزنن ریاضی 

https://msbook.info/rank-estimation-software/  

اگه شد وارد این سایت شو و ببین ک در چه حد میتونی بزنی این ماله ۱۴۰۱ و بروز فق یکم معدل کتبی تو بالا و پایین کن ببین چقدر تاثیر میزاره

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
حتما ترمیم معدل شرکت چون خیلی تاثیر داره خیلییییی و بیشتر روی عمومی ها تمرکز کن چون ۲۶ درصد اختصاصی ...

جغرافیا رو چون عاشقشم خوب میزنم همیشه درصد ریاضیم تقریبا ۲۰هست خیلی کم ریاضی جواب میدم ولی اون چند تایی ک جواب میدم توی ازمون درست هستن ، فلسفه و جامعه شناسی چطور ؟