2777
2789

بنده یک عدد چیپس گذاشتم توی کابینت منتظر م دخترم بخوابه😐بخواب مادر جاااان دیگه😐😒مامانم کالری بزنه به بدن

کاربری هستم سال ۹۳ترکیده.عاشق موهای شرابی 😁لامصب آدم جیگری میشه با موهای شرابی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق این تنهایی‌ام همه بخوابن من فیلم یا رمان قشنگ و پیتزا یا پفک و ویفر شکلاتی 😅💃💃

پسرم صبحا می‌ره سطل آشغالی چک می‌کنه میگه مامان بازم پفک خورد 😎😎 الان دیگه منم استاد شدم آشغالا رو پنهون میکنم لو نرم 😜

بنده یک عدد چیپس گذاشتم توی کابینت منتظر م دخترم بخوابه😐بخواب مادر جاااان دیگه😐😒مامانم کالری بزنه ...

دقیقا این لحظات نفس گیر خیلی دیر میگذره دقت کردید ؟؟ 

من بچه هام اینجور مواقع که چیزی واسه خوردن گذاشتم دیر میخوابن هنوز حکمتش رو نفهمیدم😂😂😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
بنده یک عدد چیپس گذاشتم توی کابینت منتظر م دخترم بخوابه😐بخواب مادر جاااان دیگه😐😒مامانم کالری بزنه ...

ای جانم بزارش پیش باباش مثل من دروببندراحت بخور😂😂

دقیقا این لحظات نفس گیر خیلی دیر میگذره دقت کردید ؟؟  من بچه هام اینجور مواقع که چیزی واسه خور ...

اره بخدا .برعکس منو یه خوابی گرفته دارم میمیرم 😐😁

کاربری هستم سال ۹۳ترکیده.عاشق موهای شرابی 😁لامصب آدم جیگری میشه با موهای شرابی😁

[QUOTE=266244621]اره بخدا .برعکس منو یه خوابی گرفته دارم میمیرم 😐😁[/QUOTE😂😂😂😂😂 همینطوره واقعا منم خیلی وقتا اینطور میشم. 

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
منم عاشق این تنهایی‌ام همه بخوابن من فیلم یا رمان قشنگ و پیتزا یا پفک و ویفر شکلاتی 😅💃💃 پسرم صبح ...

عه دخترمنم چک میکنه ولی خدایی تنهایی یه صفایی داره😂😂😂