2777
2789
عنوان

خانمایی که لیزر برای (...) میرن

396 بازدید | 15 پست

خانما دوجلسه رفتم لیزر جای خصوصی الان دیدم یه لکه کوچیک قرمز رو بدنمه خیلی ترسیدم نکنه زیگیل تناسلی باشه 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه، من چندین جلسه رفتم مشکلی نداشتم تا حالا

میگم شاید سوزونده اخه زنه خیلی وارد نبود داد دست شاگردش

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید سوزونده اخه زنه خیلی وارد نبود داد دست شاگردش

آخه میگی زگیل درآوردی، اما اگه قرمزی هست شاید کمی دچار سوختگی شده باشه، منم یبار روی ب*ا*س*نم اینطوری شد، اپراتور میگفت موقعی که دارم لیزر میکنم تکون نخور چون دچار سوختگی میشی

من با اینکه ک خودشون ملافه پهن میکنن..خودمم‌ملافه میبرم..سری دستگاهمم جداست و همراه خودمه‌‌..تا به حال هیچیم نشده....فکر نکنم زگیل و...باشه 

با اپراتور و منشی و..تماس بگیر از خودشون بپرس 

اگه شبیه خوت مردگیه اشکالی نداره خوب میشه

به خاطر پاره شدن مویرگ هاست

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
این جدیده رو که میرم نمیدونم اسمش چیه اما کارش خوبه و مثل کندلا غیر تماسی هست، اما دوره‌ی اولم دستگا ...

منم شنیدم کندلا ازهمه بهتره ولی همه جانیس متاسفانه

میتونم یپرسم چرا عوض کردین،

اسم دستگاه لیزرتون چیه

نمیدونم

من یه جا میرم دور دستگاه رو بعد هر فرد سلفون میزنن و روتختی یکبار مصرف میدن تا مریضی پوستی نگیریم

اره اتفاقا سلفون کشید

اگه شبیه خوت مردگیه اشکالی نداره خوب میشه به خاطر پاره شدن مویرگ هاست

اره دقیقا خون مردگیه ن درد ن خارش فقط یه حالتی انگار سوخته برجستگی هم نداره

اره دقیقا خون مردگیه ن درد ن خارش فقط یه حالتی انگار سوخته برجستگی هم نداره

صبر کن یه چند روزی میره خودش

من همیشه بعد لیزر پام پر میشه فرداشم یکم سیاه میشه ولی خودش خوب میشه کم کم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
صبر کن یه چند روزی میره خودش من همیشه بعد لیزر پام پر میشه فرداشم یکم سیاه میشه ولی خودش خوب میشه ک ...

اخه ۱ماه گذشته جلسه اینبار لیزرمو نرفتم ترسیدم