2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87523 بازدید | 396 پست
شوهرم عاشق دختره 😍 اگه دختر دار نشه افسردگی میگیره 😁 زیارت رفتی واسم دعا کن منم مادر شم فعلا ...

حتماً عزيز دلم انشاالله به حق صاحب اين روزاي عزيز دامن همه منتظرا سبز بشه. به شمام يه دختر نازو قرى و شيرين زبون بده 🥰🥰

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
اره درست گفتی فداتشم مرسی خداکنه از کجا فهمیدی؟ الهی زود زود نی نیتو بغل بگیری😍😍😍😍

به کاربرا و کامنتهاشون دقت میکردم توی یکی از صفحه ها گفته بودی باز شک داشتم ، چه رشته ای می خونی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً عزيز دلم انشاالله به حق صاحب اين روزاي عزيز دامن همه منتظرا سبز بشه. به شمام يه دختر نازو ...

ممنون گلم دیگه رسما واسم هوو طلب کردی 😁خدا بدادم برسه بعدا کی میتونه این پدرو دخترو تحمل کنه از الان دختر نداشتشو ناز میده عاشق دختره 😬🤣

برای تمیز کردن هود چه ترفندی دارید خانومای باسلیقه،😊

اب مایع تمیزکننده قوی ومایع ظرفشویی اگرچربی زیادداره کاردک بااب داغ فقط برق میفته

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
خانما کابینت های چوبی که چربی گرفتن رو با چی تمیز میکنید؟

بایدتمیزکننده چندمنظوره بگیری باپارچه نانو..وقاطی آب داغ کنی بکشی دوسه باربعدم بایه دستمال تمیزبایه شیشه پاکن اخرسربکشی روش تمیزمیشن

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
شبازودمیخوابم مثلاساعت ده نیم دوش میگیرم لباسم عوض میکنم بخورسردیاگرم بالای تختم بارایحه اسطخودس روش ...

خوشبحالتون من اصلا از کار خونه لذت نمی برم . همه کار میکنم ولی به سختی و اکراه و اینکه شاغلم . به نطرم خونه داری وقت تلف کردنه ولی واقعا نیست . این دیدگاهو به خاطر زندگی سختم دارم . خوشبحالتون خوش باشید .

خانما همینطور که دارین باسلیقه های دوروبرتون رو معرفی میکنید از ترفندهای تمیزی هم بگید تا یاد بگیریم

از کمد یخچال حتی انباری عکس بدین ببینیم ایده بگیریم

بیشتر توضیح بدین چیکار میکنید که همیشه خونه مرتبه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه خاله داشتم خیلی تمیز و مرتب بود حتی موقعی که سرطان گرفت و میومد شیمی درمانی لباساش خط اتوشون پاک ...

سلام بانو عزیزم ناامید نشو باور کن باورکن تواوج ناامیدی یه روزنه ای پیدامیشه  انشالله  یه روز کوچولوی ناز تو بغل میکنی گلم 

اینم کمر درد داره همیشه روزایی که میخواد پتو متو اینا بشوره قبلش قرص مسکن و دیکوفناک میخوره که اون ل ...

شرمنده عزیزم. ایشون داره کلی مسکن میخوره الکی الکی. چون رعایت نمیکنه ک خوب بشه. دور از جونش این مسکن ها اگه ب کبدش بزنه چی ؟ ی نکته دیگ. اگه خدای نکرده ب خاطر کمر درد ی اسیبی ببینه ک نتونه ازجاش پاشع و پوشکش کنن خوبه ؟ مادر شوهرم زن خیلی خوبی بود ولی گوش نمیداد وسواس بود. همه این اتفاقات براش افتاد متاسفانه. ادم ک فقط ۳۰_۴۰سال نمیخاد عمر کنه. پیر میشع پوکی استخوان میگیره و....کلی گرفتاری 

احتمالا چند سال دیگه یکی این تاپیک و میزنه و دخترم میاد میگه مامانم😂😂 من و خواهرم خیلی تمیزیم پدرم خدابیامرز خیلی تمیز بود به اون رفتیم بابام هر روز دوش می‌گرفت و اصلاح میکرد بو گل میداد همیشه لباساش و مرتب عوض میکرد و تمیز میپوشید هیچ وقت زیرشلواری راه راه پاش نکرد همیشه لباس تو خونه ای مرتب داشت ست های راحتی تو خونه اینقد دوست داشت واسش میخریدیم مامانم زیاد تمیز نیست بابام همیشه خونه رو تمیز میکرد تا لحظه آخری که فوت کرد کارای خونه رو انجام می‌داد جارو گردگیری نظافت و ...

خوشبحالتون من اصلا از کار خونه لذت نمی برم . همه کار میکنم ولی به سختی و اکراه و اینکه شاغلم . به نط ...

گلم بیشتربخاطرخستگی کارت هست من الان باردارم..وگرنه شاغلم وقتی میرفتم سرکارشباتاساعت یک دوهمه همین کاراروانجام میدادم ناهارم اماده میکردم..صبح هم ساعت هفت بیدارمیشم آماده رفتن سرکار...وقتای ازادموتنظیم کرده بودم برای استراحت وکارام ولی اگرعاشق زندگی وکارکردن باشی اون برات میشه لذت و تفریح اگر نباشی انگارازارهست برات وخیلی سخت میشه بایدنظرتوعوض کنی..وموقع کارکردن موسیقی گوش بده کمک می‌کنه یاقصه کتاب صوتی گوش بده خیلی خوبه