2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87523 بازدید | 396 پست
یه بلاگر هست خیلی خیلی تمیزه خلستید پیجشو میگم به معنای واقعی تمیزه

عزیزم همه ی بلاگرا تمیزن چون همشون کمکی دارن با وجود دوتا بچه ی کوچیک حتی تمیز ترین فرد دنیا هم باشی باز امکان نداره خونه همیشه مرتب باشه گاهی تمیزه گاهی کثیف مگه بچه هارو ببندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگسد چکارامیکنید چجوری همیشه همه چیز مرتبه

شبازودمیخوابم مثلاساعت ده نیم دوش میگیرم لباسم عوض میکنم بخورسردیاگرم بالای تختم بارایحه اسطخودس روشن میکنم..صورتموباگلااسپری میکنم موهامو ماسک مومیزنم میبافم.عطرملایم میزنم بدنموکامل خوشبوکننده میزنم میرم میخوابم چون هم خوابم باارامشه هم همسرم خستگی ازتنش می‌ره اینوهمیشه میگه..صبح ساعت هشت بیدارمیشم صبحانه آماده میکنم و میخوریم ساعت ۹ظرفارومیشورم مشغول آماده کردن ناهارمیشم داده نیم کارای ناهارموتمام میکنم بعدشروع میکنم جاروکردن تی کشیدن.گردگیری سرویساشستن گازوپاک کردن اتاقامرتب کردن لباس میندازم لباس شوییدخترموامادهدمیکنم مرتبش میکنم میوه میدمش تادوازده نیم گلارواب میدم تمیزمیکنم تراسمومیشورم لباس باشه اتومیکنم یه عودروشن میکنم میرم دوش میگرم لباس عوض میکنم یه آرایش ملایم میکنم موزیک شادمیزارم تاهمسرم دونیم میادمیزمیچینم باسلیقه ناهاروخوردیم جمع جور میکنم می‌شورم یکساعتی استراحت میکنیم.بعدم عصرونه کیکی میوه اسموتی درست میکنم میخوریم فیلم میبینم بعدم بساط شام سردستی مثلاسالادی املتی اسنکی چیزی میخوریم بعدظرفارومیشورم گازوتمیزمیکنم آشپزخونه رومرتب میکنم همچی میزارم سرجاش تی میکشم .واماده میشم برای خواب..این کارهرروزمن که باعشق واقعی انجام میدم لذت میبرم عاشقشم واقعاانرژی میگیرم..انشاالله همگی سلامت باشین

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
من اسباب بازیا پسرم مکافات شدن واسم خونم کوچیکه نم چجور جمشون کنم بدبختی هم خراب نمیکنه بندازم دور ه ...

خب کم بگیر براش الان که داره دیگه هیچی نگیر چندتام ازشون و بردار بذار تو کاتون بذار انباری جایی بعد اسباب بازیاش شکست و کم شد اینا بده بهش من وقتی پسرم کوچیک بود اینکارو میکردم یه مدت بعد که میدادم بهش چقدم ذوق میکرد خیال میکرد تازه گرفتم براش چون یه مدت که نمیدید بعضیاشو یادش میرفت

ووایی قربونش برمم😍😍😘بجام ی بوس چسبیش کن عزیزم اینجوری ترس داره همیشه یجور عقده میشه براش شاید بع ...

فدات مهربونم 🥰🥰

ولى من تا جايى كه بتونم دعواش اخه نميدونى چه نازه دلمنمياد دعواش كنم بيشتر فشار رو خودمه نميكنم تنها اذيتش اينه كه هميشه لباساش و عِوَض ميكنم و مدامدست صورتشو ميشورم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
شبازودمیخوابم مثلاساعت ده نیم دوش میگیرم لباسم عوض میکنم بخورسردیاگرم بالای تختم بارایحه اسطخودس روش ...

چه خوب آفرین  پر انرژی مثبت 🥰

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

خانومای با سلیقه و تمیز و مرتب یه سوال.شما چقدر لباساتونو اتو میکنین؟من حوصله اتو کشی ندارم.البته بگم خداییش اتوی خوبی ندارم.دلم میخواد اتو پرس یا اتو بخار مخزن دار بخرم تا سریع تر اتو کنم زودتر کارم تموم بشه و لذت ببرم.پیشنهادی برام دارین؟اتو پرس یا مخزن دار خوبه؟

اره واقعاً كاش بتونم من يه دختر دو ونيم ساله هم دارم روزى چند بار لباساشو عِوَض ميكنم بدبخت تو خونه ...

عزیزم 😍اول اینکه خدا حفظش کنه دوما شما ساکن کدوم شهرید یه دو ساعت دختر گلتو بهم قرض بده تا یه کلاس واسه جناب شوهر بذارم سی و شش سالشه شش سالم داریم با هم زندگی می کنیم هنوز هیچیو یاد نگرفته دیوونم کرده 😡