شبازودمیخوابم مثلاساعت ده نیم دوش میگیرم لباسم عوض میکنم بخورسردیاگرم بالای تختم بارایحه اسطخودس روشن میکنم..صورتموباگلااسپری میکنم موهامو ماسک مومیزنم میبافم.عطرملایم میزنم بدنموکامل خوشبوکننده میزنم میرم میخوابم چون هم خوابم باارامشه هم همسرم خستگی ازتنش میره اینوهمیشه میگه..صبح ساعت هشت بیدارمیشم صبحانه آماده میکنم و میخوریم ساعت ۹ظرفارومیشورم مشغول آماده کردن ناهارمیشم داده نیم کارای ناهارموتمام میکنم بعدشروع میکنم جاروکردن تی کشیدن.گردگیری سرویساشستن گازوپاک کردن اتاقامرتب کردن لباس میندازم لباس شوییدخترموامادهدمیکنم مرتبش میکنم میوه میدمش تادوازده نیم گلارواب میدم تمیزمیکنم تراسمومیشورم لباس باشه اتومیکنم یه عودروشن میکنم میرم دوش میگرم لباس عوض میکنم یه آرایش ملایم میکنم موزیک شادمیزارم تاهمسرم دونیم میادمیزمیچینم باسلیقه ناهاروخوردیم جمع جور میکنم میشورم یکساعتی استراحت میکنیم.بعدم عصرونه کیکی میوه اسموتی درست میکنم میخوریم فیلم میبینم بعدم بساط شام سردستی مثلاسالادی املتی اسنکی چیزی میخوریم بعدظرفارومیشورم گازوتمیزمیکنم آشپزخونه رومرتب میکنم همچی میزارم سرجاش تی میکشم .واماده میشم برای خواب..این کارهرروزمن که باعشق واقعی انجام میدم لذت میبرم عاشقشم واقعاانرژی میگیرم..انشاالله همگی سلامت باشین