مامانم همیشه خونش برق میزنه دستپختش زبان زده کل فامیله هر چند یکبارم خونه رو تغییر دکوراسیون میده همیشه ایده های جدید داره همیشه خدا هم مهمون دارن ار وقتم میاد خونه من خونمو برق میندازه همچی از اول درست میکنه
با وجود بچه کوجیک چطور همیشه خونتون تمیزه من یه کوچولو دوساله دارم انگار بمب میترکه خونم
ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟ من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده
میشه برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️
راستی برای کابینت ادویه ها ایده داشتید بدی استفاده کنیم
ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟ من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده
اصلا نگران نباش لکنت تو این سن مخصوصا پسر بچه هاس.. برادر منم داشت ولی به مرور درست شد
نگران ک چ عرض کنم روزو شب نمونده برام 😭😭😭😭😭😭😭
پسرمن ترسید از بحث منو باباش لکنت گرفت ۲،۳ ساله 😔😔😔😔😔😔
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫