2777
2789
عنوان

امروز پیش همسایمون مادرشوهرم بهم گف خیلی خسیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 59 پست

عزیز اون قسمت بندازم جلوش کلمه زیبایی نیست یه چیز در شأن تر بکار ببر 

در مورد سوغاتی هم اشتباهی انجام ندادی همون که دادی با احترام کافیه وقتی دستت خالیه نیاز نیست پات رو بیشتر از گلیمت دراز کنی و ایشون هم اگر درک می‌داشت بخاطر یه کادو شما رو جلوی دیگران سرزنش نمی‌کرد. 

هر چه در توانت بوده انجام دادی پس دیگه بهش فکر نکن رها کن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دلمو شکونده خب من شاید ندارم ب اون اندازه ک دلش میخاد خرج کنم ،باید پیش همسایمون بگه خسیس...خب بیا ب خودم بگو ناراحت نمیشم از وقتی اون همسایمونو میبینم آب میشم میرم زمین😒😒😒😒

ببخشید خیلی بد و طلبکار صحبت میکنید  کسی که میتونه تراکتور بخره  داره ی چادرم بویره بزار ...

وااا توقع چه صیغه ایه...

مگه ما گفتیم هدیه خوب بیاره خوب نمی آورد...مگه معامله است...

من دستم بازه همیشه هدیه به بچه های جاری هام میلیونی میدم... با عشق میدم...

اونام با عشق به بچه من هدیه ۵۰ تومن و ۱۰۰ تومن

ولی هیچوقت هیچی نگفتم چون هدیه است معامله نیست که

عزیز اون قسمت بندازم جلوش کلمه زیبایی نیست یه چیز در شأن تر بکار ببر  در مورد سوغاتی هم اشتباه ...

آخه من چیزی ک اندازش بود رو دادم بهش وقتی زیاده خواه منو درک نمیکنه باید همینو بگم دیگ باید برم قرض کنم ی کادو ۵۰۰ تومنی بگیرم بگم روز مادرت پیش پیش بدم بعدن دوباره روز مادر بهش پول میدم

به نظرم مادر شوهره مقصره چون مگه باید رو سوغاتی قیمت گذاشت 

خوب درک چیز خوبیه ،الانم اگه کم آوردن بالاخره پسرت آورده چرا به عروس حرف میزنی 

تازه بدبخت ی چیزی آورده دستش درد نکنه مگه طلبکاری 

اینم حق داره ناراحت بشه خوب 

به نظرم چیزی نگیر به شوهرت بگو مامانت اینجوری گفته برو براش کادو بگیر 

ببخشید خیلی بد و طلبکار صحبت میکنید  کسی که میتونه تراکتور بخره  داره ی چادرم بویره بزار ...

درسته ولی مث اینک متوجه نمیشین میگم ی چن ماهیه دستمون خالیه من ک نمیتونم از اون تراکتور بکنم بدم باید کار کنه پول دربیاره بعد دیگ

اره دیدم اینجور اخلاقا  هر وقت میاره بگو من راضی نیستم انقدر خرج کنید

بخدا هرجا میره زیارت میگم تورو خدا هیچی نخر درد سر میشه براتون حمل نقلش و اینا...ولی میخره من ک میگم نخر ولی میخری بدون توقع بخر .....دیگ تصمیم گرفتم بچمم بزارم پیش مادرم برم براش ی چادری ۵۰۰ تومنی بگیرم😪😪🤧