2777
2789

عفونت داشتم از قبل بارداری تا همین الان 

ترشح ببخشید زرد رنگ آبکی داشتم همش ، ولی چند دقیقه پیش یکم لکه بینی یا نمی دونم شبیه خوناب دیدم

چند روزه پیاده روی زیاد داشتم ...

😭 استرس دارم 

از چیه ؟ 

نکنه زایمان کنم ؟؟؟؟؟

تجربه داریم راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم.

برای هر تغییری باید دکتر رو در جریان بذاری.

عفونتت چرا درمان نشده؟ کلی دارو هست که میشه تو بارداری استفاده کرد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بله عزیزم. برای هر تغییری باید دکتر رو در جریان بذاری. عفونتت چرا درمان نشده؟ کلی دارو هست که میشه ...

قبل بارداری هر کاری بگی برای عفونت کردم ولی نمیره که نمیره 

کمتر پیاده روی کن  دیگه منم یبار بعد پیاده روی لکه بینی در حد ده پونزده لکه داشتم ...دیگ ازون ب بعد پیاده روی نکردم  زیاد.‌.یلرن سی هفت و هشت لکه داشتم ...مردمو زنده شدم ..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar