2777
2789

دکتر پوست مو 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من از ۱۷ سالگی موهاش سفید شد .. الان ۳۰ سالشه جو گندمیه .. انقد دوس دارم من

خیلی خوبه بنظرم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

شوهر منم ۲۷ سالشه و از ۲۱ سالگی موهاش شروع به سفید شدن کردن ارثی هست منم بهش می‌گم عیب نداره جوگندمی جذاب میشی😅😅 خودمم یکشنبه درست روز قبل از تولدم اولین تار موی سفیدم رو توی آینه دیدم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
شوهر منم ۲۷ سالشه و از ۲۱ سالگی موهاش شروع به سفید شدن کردن ارثی هست منم بهش می‌گم عیب نداره جوگندمی ...

ارثی نیس یا تیرویید داره یا استرس بیش از حد من بابام هشتاد و پنج سالشه اونقدر که من موهام سفیده بابام نداره الان سی و دو سالمه

شوهر منم ۲۷ سالشه و از ۲۱ سالگی موهاش شروع به سفید شدن کردن ارثی هست منم بهش می‌گم عیب نداره جوگندمی ...

فکر نکنم موی من حالا حالا ها سفید شه.

ما ارثمون اینه خیلی مشکی میمونه.بابام ۵۷ سالشه تازه ریشاش جو گندمی شده موهاشم فقط کناره هاش یکممم سفیده ماشاللع😐😶