2777
2789
پسرا چی میخوان؟

اگ مثبت۱۸ اس بنظرم میخوای ادمش کنی و میفهمی اتیشش ازز ی جای گرم بلند میشه (عشقش یه تو) و اینکه میاد سمتت بی توجه ای کن و خودتو کشته مردش نشون نده فقط ی جواب سرد بش بده بگو انگار خیلی علاقه به رفتن داری و بنظرم برو سمت لیاقتت و کسی ک بتونه نیازاتو تو مجردی برطرف کنه پیش بد کسی اومدی چونکه من اهلش نیستم و بای خودش اگ بخپادت میاد منت کشی 

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا جوابم رو داده  میخوام یک جوابی بدم که نه کات کنیم اما حد خودش رو بدونه +کمی ناز کردن 😅

بهت گفته رابطه‌ داشته باشیم چه فایده داره؟ 

اون وقت داری میگی چه جوابی بدم که کات نکنیم و حد خودش رو بدونه؟ درک نکردم این جملتو

اگ مثبت۱۸ اس بنظرم میخوای ادمش کنی و میفهمی اتیشش ازز ی جای گرم بلند میشه (عشقش یه تو) و اینکه میاد ...

خیلی خوب گفتی 

آخه میدونی من یا خیلی مهربون میشم یا خیلی بداخلاق که طرف فرار کنه میخوام حد وسط پیام بدم 

خیلی خوب گفتی  آخه میدونی من یا خیلی مهربون میشم یا خیلی بداخلاق که طرف فرار کنه میخوام حد وسط ...

اره دیگه تو قلقش دستته خودت میدونی چی پی ام بدی حساب کار بیاد دستش ولی اصن زیر بار همچین کاری نرو عزیزم جز پشیمونی چیزی ندارم از من گفتن بود هرچقدرم دوسش داشته باشی بنظرم تا زمانی ک ازت .. بخواد ارزششو نداره و معلومه این ادم حسابی نیست 

انق بدم میاد از این پسرا  سر خودمم اومده بعد کات تازه فمیدم چ اسکولی بودم بخدا الانم خیلی راحت ...

میدونی جدایی سخته ولی بعد یک مدت که کات میکنی میبینی چقدر راحت شدی ولی اولش خیلی سخته 

خیر سرم ۹ ماه باهاش دوستم حیف وقتم که تلف شده 

اشکالی نداره گلم فدای سرت مهم اینه که خودت لذتشو بردی اونم ب درست!  و الانم که این اینجور پیشه خودش فک مرده بنظرم بهترین کار اینه ک تا اسیب ندیدی و روش باز نشده ازش جدا شی و اینکه یا ادمش کنی 

میدونی جدایی سخته ولی بعد یک مدت که کات میکنی میبینی چقدر راحت شدی ولی اولش خیلی سخته  

اولش ک اره ولی بعد یکی دوما دیگ از سرت میپره کات کنی بهتره چون من ب اون روزای خدم فک میکنم عذاب وجدان میگیرم چون هی پیش میداد منم هی میگفتم ن ن ن از پشیمونیاش میگفتم ولی قعر میکرد میرف😕

ولی باز پیگیرمه😂🤦‍♀️

۱۴۰۲/۲/۲ Thank God❣