2777
2789

میشه ناراضی باشه بنظرت ؟

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن خوبه‌.

کسایی که دوست دارن مجانی زبان یاد بگیرن

پادکست، پی دی اف کتاب، موزیک های انگلیسی، اموزش لغات و گرامر

https://t.me/english_learning_e

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

اینجوری هم نیست که کلا گل و بلبل باشه شرایط شخص مهاجر.

غربت خیلی سخته.از طرفی فشار درس و پول دراوردن برای کسایی که تحصیلی میرن خیلی عذاب اوره و تا با فرهنگ اونا آداپته بشن زمان میبره. انگار یه نوزاد تازه متولد شده ای باید از صفر صفر شروع کنی برای اقامت، تابعیت، گواهینامه و و و ... که گرفتنشونم به این سادگیا نیست اما خب قطعا ارزششو داره. بعلاوه هزینه هایی که باید بپردازید تا از تمکن مالیتون مطمئن بشه اون کشور خیلی بالاست و ویزا هم به این راحتی برای هرکسی صادر نمیکنن خیلی باید دوندگی‌کرد.

بیشتر تو اطرافیان دیدم که برای فرزندانشون شرایط خیلی بهتر از خودشون که مهاجرت کردن بوده 

که زندگی دو سه نخ کام است و عمر، سرفه کوتاهی...