2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگین مدرسه دولتی یا غیرانتفاعی؟ ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 41 پست
من خودم یک سال مدرسه غیر انتفاعی درس خوندم . خدایی فقط نمره می دادن و اصلا زحمت به خودشون نمی دادن و باهامون کار نمی کردن. اما خداییش یه بالا چشم ابرو هم نگفتن. خیلی مودب بودن . ولی خب اگه بگردین تو مدارس دولتی هم مدارس خیلی خوب پیدا میشه.
همه جور آموزش رایگان در سایت http://www.Asooneh.ir
دقیقا منم با این شلوغی مدارس دولتی مشکل دارم . ولی غیر انتفاعی ای میخام که دیسیپلین داشته باشه و کارش درست باشه
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم با دبستان دولتی همسایمون شلوغی بیش از حد وبودن بچه های فامیل که کلاس اول میرن و هم کلاس شدنشونه چون هممون توی یه منطقه هستیم

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

نظر من رو غیر انتفاعی هست البته نه هر عیر انتفاعی مدرسه ای که ریشه دار باشه الانه تو هر کوچه ای یه مدرسه غیرانتفتعی هست . مدارس دولتی خیلی شلوغن . کلاسهای فوق برنامه ندارن و ادم مجبور میشه بچشو از این کلاس به اون کلاس ببره . من با عیر انتفاعی بسیار موافقم .
سلام من پسرم پارسال کلاس اول بود مدرسه غیر انتفاعی نوشتم ولی راستش خیلی راضی نیستم به نظرم هزینه ای که میکنیم بسیار زیاده ولی بازدهی کمه خیلی کلاسشون خلوت نبود بیست نفر تو کلاس بودن و معلمشون مسن بود زبان فقط اسمیه تاحالا دیدید کسی از مدرسه زبان یاد بگیره میخوام امسال ببرمش دولتی کلاس زبان هم باید ببرید چه دولتی چه غیر انتفاعی درضمن به همه بچه ها آخر سال عالی دادن درصورتیکه مادرا اومده بودن اعتراض که بچه ما تو خونه کلی غلط دیکته داره چطوری عالی بهش دادید
سلام من پسرم پارسال کلاس اول بود مدرسه غیر انتفاعی نوشتم ولی راستش خیلی راضی نیستم به نظرم هزینه ای که میکنیم بسیار زیاده ولی بازدهی کمه خیلی کلاسشون خلوت نبود بیست نفر تو کلاس بودن و معلمشون مسن بود زبان فقط اسمیه تاحالا دیدید کسی از مدرسه زبان یاد بگیره میخوام امسال ببرمش دولتی کلاس زبان هم باید ببرید چه دولتی چه غیر انتفاعی درضمن به همه بچه ها آخر سال عالی دادن درصورتیکه مادرا اومده بودن اعتراض که بچه ما تو خونه کلی غلط دیکته داره چطوری عالی بهش دادید
من برای دبستان بادولتی موافقم. اتفاقا به خاطر شلوغیش.دوست دارم بچه هام ازحالا ورود به جامعه پرازدحام رو یاد بگیرن و گلیم خودشون رو ازآب بکشن. دوست ندارم تو زرورق بزرگ بشن....استطاعت مالی غیر دولتی روهم دارم ولی نمیذارم.