2777
2789
عنوان

زن برادرم و رفتارهای بد شوهرم

499 بازدید | 19 پست

بچه ها زن داداش من ادم خوبی نیست،از اونایی که مثلا اگه برا من یه اتفاق بد بیافته خیییلی ذوق میکنه و اینا… حسودی داره و بهمون زیاد بی احترامی میکنه. مامانم کمتر باهاش رفت و امد میکنه میگه دوری و دوستی بهتره بی احترامی کمتر ببینیم، 

حالا چند بار دیدم شوهرم هی باهاش خوش و بش میکنه،از چند سال پیش تا حالا… هروقت میبینش باهاش گرم میگیره! اونم از خدا خاسته، چون هم از شوهرم خوشش میاد هم میتونه اینجوری منو بچزونه. 

دیگه امروز نشستم با گریهههه وقتی شوهرم از سفر اومد(شوهرم ماموریت راه دور میره) همه چیزو بهش گفتم. گفتم برای چی با اون خوش و بش میکنی؟ انقدر باهاش گرم گرفتی گفتی و خندیدی من داغون شدم! نمیفهمی! هی میگی حواسم نبوده دوباره این دفعه دیدیش اینجوری… عید که دوباره ببینیش هم میخای بگی یادم نبود

خلاصه انققققدر غر زدم که نمیشه بگی. 

بنظرتون کارم درست بوده؟ همه میگن نباید به روی شوهر بیاری چون روش زوم میکنه

پس چه خاکی سرم بریزم که بفهمه من ناراحت میشم؟!؟! 

چیزی تو دلش نیست اما حس میکنم نا خود اگاه جذبش میشه😖😖😖

نگید به داداشت بگو که خودش مثل … از زنش میترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به داداشت ک نمیشه چیزی بگی چون چیزی وجود نداره! ناراحتیتو درک میکنم به تنها کسی ک میتونستی بگی همی ...

دیگه نمیکشم

با اون بگو بخند بعد که میاییم خونه از من میخاد باهاش گرم باشم

شما میتونید؟! 

شوهر خواهرشوهرمنم زنشو پیش من ضایع میکنه یا تیکه مینداخت بم اون طرفداریم میکرد خواهرشوهرم حرصش میگرفت منم ب رو خودم نمیوردم الان خداروشکر اون جور نیس چون خواهرشوهرم از سر من میدید😒

خیلی حواست باشه یکی از همسایه های ما عروس حسودی خواهرشوهر و میکرد رفت با شوهرش ریخت رو هم بعدش که لو رفتن گفت من علاقه ای به اون ندارم فقط میخواستم خواهرشوهرمو بچزونم

شوهر خواهرشوهرمنم زنشو پیش من ضایع میکنه یا تیکه مینداخت بم اون طرفداریم میکرد خواهرشوهرم حرصش میگرف ...

من اصلا نمیگم مشکل از عروسمونه 

مشکل صد در صد از شوهر منه

اگه شوهر من گرم نگیره اون کاری نمیکنه

ولی با این کار شوهرم حسابی ذوق میکنه

ادمی که خیلی بما توهین و بی احترامی کرده

شوهر خواهرشوهرمنم زنشو پیش من ضایع میکنه یا تیکه مینداخت بم اون طرفداریم میکرد خواهرشوهرم حرصش میگرف ...

فک کنم خصلت خیلی از مردا همینه

قصد خاصیم ندارنااا شعورشون نمیرسه😐😐

مامان بابامم بعد ۶۰ سال همینطورین

مثلا بابام مامانمو جلو جمع ضایع میکنه یااگه با کسی بحثش بشه طرف اون یکیو میگیره فارغ از اینکه حق با کیه

در صورتی ک مشکلیم باهم ندارن و از لج نیس اینکارا😐نمیدونم جو میگیرشون یا چی

حالا سالی دوبارم نیست که دوماهی یباره ولی مثلا مامانم هر هفته دعوت نمیکنه

اها پس حق داری زیاد میبینی خو چون گفتی عید فک کردم عید تا عیده ... ب نظرم کاش نگفی حساسش نمیکردی 

هعی