2777
2789
عنوان

باشگاهیا بیایننننن

117 بازدید | 13 پست

خانوما من ی روز درمیون میرم باشگه روزاییم که خونم خودم تمرین پا و باسن انجام میدم مربیم میگ تمرین توی خونت باعث عضله سوزیت میشه و لاغر ترت میکنه راسته؟؟

هرروز تمرینو ی برنامه داده من امروز برناممو نبرده بودم یادم رفته بود چون تازه نوشته برنامرو زیاد انجام ندادم ک یادم بمونه بهش گفتم میشه حرکات پا و باسن بنویسین برا امروزم گفت نه جلسه قبل رفتی ممکنه به بدنت آسیب بزنه

واقعا ممکنه؟

لطفا هردوتا سوالو جواب بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه که عضله سوزی نمیکنه چرت گفته اما بین دوتا برنامه پا حتما چهل و هشت ساعت فاصله بنداز که بندت ریکاوری بشه ،مثلا بینشون بالا تنه برو

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بله درست گفته...شما ک لاغری احتیاج ب ورزش تو خونه نداری

اخه من بهش گفتم میخام بیشتر تمرکزم رو باسن باشه 

تو برنامم ی روزش فقط برا پا و باسنه دو روزش برا دستو سینش

گفت اگه میخای فقط رو باسنت تمرکز کنی باید حرفه ای برداری دورتو☹

چیکار کنم

پا و باسن اگه تو ژنتیکت نیست و سنت پایین هم نیست...حجم نمیگیره

هس تو ژنتیکم اتفاقا بااینکه لاغرم باسنم نسبتا بزرکه ولی من میخام کل بدنم پر شه باسنم بیشتر😂

ینی چی دوتا برنامه پا منظورت حرکت پاعه؟

مثلا اگه هفته ای دوبار پا کار می‌کنی دو روز بینش فاصله بنداز 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من