2777
2789

یه آمپول هستن میزنن لیزر هم میرن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

سلام. حنا خوبه.

ماست رو با حنا طبیعی ترکیب کنید، قبل حمام بزنید هفته ای یک یا دو بار. بذارید بیست دقیقه بمونه.

تو دوران عادت حنا استفاده نکنید.

ماسک گل ختمی و ماست هم خوبه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. حنا خوبه. ماست رو با حنا طبیعی ترکیب کنید، قبل حمام بزنید هفته ای یک یا دو بار. بذارید بیست د ...

همه این ماسکا گذراست تا اونموقع که بذاری شاید کمرنگشون کنه بعدش باز مثل اولش میشه

آمپول چی هستش ؟ لیزر میگن برمیگرده

من رفتم مرکز زیبایی یه خانوم پشت لبش همه لک بود میومد آمپول تزریق میکرد هفتاد درصدش رفته بود .در همین حد می‌دونم .واقعا لیزر برمیگرده .رو صورتم دوسال خیلی کم جای یه اسکار بنظرت برم این همه درد سر بکشم واقعا احتمال برگشت هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من رفتم مرکز زیبایی یه خانوم پشت لبش همه لک بود میومد آمپول تزریق میکرد هفتاد درصدش رفته بود .در همی ...

منم انجام ندادم ولی از تاپیکایی که توی سایت زدن خیلیاشون گفتن اگه رعایت نکنی برمیگرده دکتر پوست هم همینو گفت 

همه این ماسکا گذراست تا اونموقع که بذاری شاید کمرنگشون کنه بعدش باز مثل اولش میشه

نه عزیزم، اتفاقا خوبی این ماسکهای طبیعی اینه که اثرش گذرا نیست. اما لیزر یا خیلی از کرمها ممکنه موقت اثر کنه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم منم به خاطر بارداری صورتم دچار لک شد  دو ماه کرم دکتر زدم اصلا تغییری نردکم  بهدش گرم دست‌ساز معجزه زدم اونم   پوستم رو نازک کردم و زیاد راضی نبودم بعد کرم تریاک زدم اونم اما چون  پوستم مقاوم شده بود جواب نمی‌داد  ۶ ماه بس خیا شدم  ولی هجا میگفتن جرا درمان نمیکنی دختر خلم شماره یه عطاری داد گفت برو مشاوره بگیر دلسوزانه راهنماییت میکنن منم به این شماره زنگ زدم ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   مشاوره گرفتم  یه کرم تخصصی و به  شونده و یه ماسک  مخصوص برام فرستاد  لکها مقاوم من  بعد تز حدودا  ۷۰ روز کاملا  از بین رفت العان  ۶ ماهه نزدم و هیچ بازگشتی نداشته  در ضمن پوستتم روشن شده و کک و مکهام ۷۰ درصد کم رنگ شده