2777
2789

ايا مهربون هستند و بهتون احترام ميزارن؟ بهتون زنگ ميزنن و حالتون رو ميپرسن ؟ به بچتون محبت ميكنن؟

از خودم ميگم: از وقتي ازدواج كردم خانواده شوهرم ياهام مثل غريبه برخورد كردند و هيچوقت من رو تو جمعشون راه ندادن. تلفن به برادرشون ميزنن و انگار نه انگار من هستم. البته من نزديكشون نيستم ولي تا حالا يكبار هم دعوت نكردن. فقط برادرشون رو ميخوان و حتي با بچم هم ارتباطي ندارن حتي تلفني. 

شوهرم هم اوايل خيلي غر ميزدم بهش و ميرفت صحبت ميكرد باهاشون ولي اونها در ظاهر خوبن و ميگن باشه ولي بازم كار خودشون رو ميكنن. در كل خيلي سياست دارن و جلوي شوهرم بد نميگن واي با كارهاشون من رو ناراحت ميكنن. با بي محليشون….

من بعد اين همه سال هر چي سعي ميكنم بي تقاوت باشه نميشه. دقيقا نقطه ضعف من رو پيدا كردن و از وقتي گفتم چرا رابطه نيست بدتر كردند. اصلا نميفهمم چرا اينطور هستن و من بهشون مگه چه بدي كردم. 

من هر‌چقدر به خواهر شوه‌رم محبت کردم اون بی محبتی کزد و دل منو بارها شکست 

حالا حالا ها از کسی ناراحت نمیشم اما ایم دیگ واقن اذیتم کرد

اوایل میگفتم بچه ست اما الان دیگ ن 

آدم تا یه جایی خوبه بعد دیگ‌ خسته شدم از خوبیهای خودم 

الان دیگ‌عادی برخورد میکنم اصن  برام‌ مهم نیست چیکار‌میکنه چیکار نمیکنه 

من آدم حسابش نمیکنم و مثل خودش برخورد میکنم

گاهی اون‌زنگ میزنه تو اینستا گاهی پیام میدیم مهربون نمی‌دونم واقعا مهربونه با من یا به خاطر با من خوبه ک پولی چیزی لازم داشت بتونه از داداشش بگیره اما خیلی حسوده خیلییییییی ها هر چی میخریم می‌ره میخره چشمش اصلا سیر نمیشه زیاد خوشم نمیاداز شون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چيزي نميگه؟ با هم تلفني حرف نميزنيد؟ بچه چي؟

شوهرم میگ با هر کسی مثل خودش برخورد کن اوایل ک محبتم بهش بی اندازه بود میگفت اشتباه میکنی 

تلفنی اصلا میگم ک کلا دنبال داستانه بچه ام فلن بدنیا نیومده 😉

از اول هم زنگ بهم نمیزنن از نامزدی بگیر تا الان منم کار به کارشون ندارم اصلا خونمم بیان احترام میزارم ولی خیلی شده شوهرم و پر بکنن یک بار دوتا از خواهراش زنگ زده بودن به شوهرم طرف مامان و حق نداری به زنت بدی

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

برای من هم همینطوره.. یکیش که شهر دیگه ست و سالی چند بار میبینمش و خیلی مهربونه.. اونیکه اینجاست اصلا نمیتونه منو تحمل کنه یعنی کلا خصلتش اینه از غریبه ها خوشش نمیاد اوایل ازدواجم که میرفتم خونه مادر همسرمم و  اونم اونجا بود میرفت اتاق و من تنها میشستم کلا با من راحت نیست منم عین خیالم نیست جمعه هفته پیش رفتیم باغ پدر همسرم نمیدونست ما میایم تا دید ما اومدیم پکر شد بعد شب نموند رفت منم میدونم که دلیلش من بودم

اینم بگم خواهر زاده شو از بچه من خیلی بیشتر دوست داره منم ناراحت نمیشم چون میدونم ادم بدی نیست مدلش اینه

سال تا سال هم برای احوال پرسی زنگ نمیزنیم مگر بخواهیم تولدی چیزی دعوت کنیم اما اونیکه شهر دیگه ست اینطوری نیست باهم هرازگاهی حرف میزنیم مثلا دو سه ماه یه بار

شوهرم میگ با هر کسی مثل خودش برخورد کن اوایل ک محبتم بهش بی اندازه بود میگفت اشتباه میکنی  تلف ...

شوهرت خودش تنها ميره اونجا؟ چه خوبه كه شوهرت هوات رو داره. شوهر من همش فكر ميكنه من مقصر هستم. البته اونها خيلي سياست دارن

برای من هم همینطوره.. یکیش که شهر دیگه ست و سالی چند بار میبینمش و خیلی مهربونه.. اونیکه اینجاست اصل ...

اتفاقا خواهر شوهر ای منم بچه همدیگرو خیلی دوست دارن تا بچه های داداششو هی هم میگن نه برا ما فرقی ندارن 😒

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اتفاقا خواهر شوهر ای منم بچه همدیگرو خیلی دوست دارن تا بچه های داداششو هی هم میگن نه برا ما فرقی ندا ...

بچه من رو تا حالا تلفني حرف نزدن و زورشون مياد. مثلا تولد بچم زنگ ميزنه به شوهرم و ميگه تولد بچت مبارك. كلا خيلي سرد هستند 

شوهرت خودش تنها ميره اونجا؟ چه خوبه كه شوهرت هوات رو داره. شوهر من همش فكر ميكنه من مقصر هستم. البته ...

اره هوامو نداشته باشه که داغون میشم از بس اخلاقای خاص دارن 

ن اصلا تنها نمیره من خودم همراهیش میکنم هر موقع بخواست باهاش میرم 

اینام خیلی دروغگو اصن نمیشه باهاشون درافتاد 

من خیلی حاظر جوابم زیاد با من کاری ندارن