2777
2789

بچه ها من خودم دارم درس میخونم و دانشجو ام و قصد دارم تا دکترا بخونم. پیشنهادهایی داشتم مدرک های خیلی بالا داشتن هیچوقت فک نمیکردم با دستیار دندون پزشکم بخوام دوس شم😐 اصن نمیدونم لیسانس داره یا نه

اون یه مدته بهم پیام میده و میخواد باهم بریم بیرون

اوایل برام مهم نبود ولی

منم دفعه ی اخری که دیدمش اصن نمیدونم چرا ولی خیییلی یهویی ازش خوشم اومد و دوس دارم ببینمش ! 

خیلی ناراحتم ک ادم تحصیل کرده ای نیس

ولی خییییلی جذابه 😐

از قد و هیکل و قیافش خیلی خوشم میاد

و اینکه منو میخندونه وقتی باهاش حرف میزنم حالم خوب میشه 

بنظرتون چیکار کنم؟☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بعضیا میگن مدرک مهم نیست و اخلاق و ‌..مهمه.

ولی بزار بهت بگم اختلاف تا این حد خیلی چشمگیره.مثلا طرف دیپلم باشه تو دکترا .مطمئن باش به مشکل میخورید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

مهم اخلاق و رفتار و منشه نه یه مدرک که قاب کنی بزنی دیوار

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤