هر وقت کیک درست میکنم؛ البته سه بار فقط پختم😂😐
پف نمیکنه و قطرش یک سانت هم نیس😐😐 و مزه اش شبیه کیک یزدیه منتهی کمی سفت تر و بی مزه تر🤣🤦🏻♀️
و کیکم تخت از اب در میاد
من میخوام قطرش ۱۰ سانت باشه 🥺😂
بعد نمیدونم مشکل از دستوراته یا اینکه ظرفش مناسب نیس
حالا عکسشو میزارم ببینید
ظرفش واسه توسترمونه و خیلی بزرگ و قطرش کمه :/
نمیدونم میشه از قالب های دیگه استفاده کنم؟؟؟
چه کنم؟
راستی اون نقطه ها لک نیس سوخته🤣
