2777
2789

https://www.karzar.net/62261

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بدم اومد گفتی سیب زمینی البته،میتونی بگی منفعل نباشیم

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم اومد گفتی سیب زمینی البته،میتونی بگی منفعل نباشیم

عذر میخوام از همگی درست میگی 

ولی اگه به زمان شروعش نگاه کنی تا الان خودمو به در و دیوار زدم ولی کسی بخاری ازش بلند نشد انگار فقط دغدغه ی منه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

از ابان شروع شده فقط چهارده نفر امضا کردن😐✌️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اگه امضاء کنم سیب زمینی میشم

راه حل دیگه ای سراغ داری؟؟ 

از ابان شروع شده فقط چهارده نفر امضا کردن😐✌️

برای همین دلم پره و از واژه ی غلط سیب زمینی استفاده کردم... توروخدا خودتونو نبینید الان خیلیا هستن تو این گرونیا مجبورن ماشینشونو بفروشن یا دیگه در توانشون نیست ماشین بخرن مگه ما خانمها چیمون از مردا کمتره 

برای همین دلم پره و از واژه ی غلط سیب زمینی استفاده کردم... توروخدا خودتونو نبینید الان خیلیا هستن ت ...

من نمیدونم چی به چیه ولی من چندین بار خانوم موتور سوار دیدما به هرحال من امضا می‌کنم به شرطی که بعدن ویراژ ندیدن و با صداش ایجاد مزاحمت کنید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من نمیدونم چی به چیه ولی من چندین بار خانوم موتور سوار دیدما به هرحال من امضا می‌کنم به شرطی که بعدن ...

چشم شما نشر بده ما قول میدیم ویراژ نریم😁

چشم شما نشر بده ما قول میدیم ویراژ نریم😁

افرین دختر خوب😘✌️