2777
2789
خیلی  لحظه شماری میکنه که به دنیا بیاد  البته دخترم از اول تنهایی رو دوست نداشت از ۴،۵ س ...

با اینکه اختلاف سنی زیاد بین بچه ها رو دوست ندارم اصلاااا ولی چون الن شرایطش رو ندارم شاید بعدا شرایطش پیدا بشه دوست دارم دوباره باررار بشم و بچه شیر بدم و نوزاد داشته باشم برا همین پرسیدم البته من بچه اولم پسره الان ۳ سالشه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من... خیلی سخت. کاش زودتر اقدام کرده بودم و فاصله شون کمتر بود. خیلی فشار رومه. یه پسر لجباز مدرسه ا ...

دقیقا پسر منم لجبازه و حتی غذا خوردن هم من بهش غذا میدم. پنج سالشه. فک نکنم بتونم یه نوزاد بتونم بزرگ کنم با این بچه شیطون

با اینکه اختلاف سنی زیاد بین بچه ها رو دوست ندارم اصلاااا ولی چون الن شرایطش رو ندارم شاید بعدا شرای ...

آره واقعا شرایط رو باید در نظر گرفت 

البته من دوست داشتم دوتا پشت سر هم داشته باشم واسه همون از یک سالگی دخترم جلوگیری نداشتم ولی باردار نشدم خیلی هم دوا و درمون کردم نشد 

تا اینکه امسال بدون هیچ دوا و درمونی خدا لطف کرد و باردار شدم 

بعد الان میفهمم حکمت خدا بوده ما که خبر نداشتیم ده سال پیش 

الان با این اوضاع به همسرم میگم چقدر خوب فاصلشون زیاد شد 

تا یکی به سر و سامون برسه بعد نفر بعدیش 

اگر اون موقع باردار میشدم الان خیلی برای دخترم کم میذاشتم 💔

بچه های من البته سخت بود واسه من چون کلاس اول ونوزادیاشون یکی بود وسخت ولی غیر از این. مورد  خی ...

من بیشتر از مریض شدن هر دوشون باهم میترسم. سخته نوزاد مریض شه . اینکه با بچه شیر خور نمیشه به بچه اولی رسید تو درساش کمکش کرد

اگه قصد اوردن داری زیر سه سال بچه ها من ۱۰سال اختلاف دارن اصلا ابشون تو یه جوب نمیره بچه ها دیگه هم ...

ولی حداقل بچه اولیت بزرگ شده اذیت نمیکنه وقتی به نوزاد شیر خور میخوای برسی

ولی حداقل بچه اولیت بزرگ شده اذیت نمیکنه وقتی به نوزاد شیر خور میخوای برسی

اون موقع بله واقعا آسایش داشتم کوچیکه الان۷سالشه بزرگه ۱۷سال اصلااا با هم نمیسازن انگار هوون😂😂😂😅

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من بیشتر از مریض شدن هر دوشون باهم میترسم. سخته نوزاد مریض شه . اینکه با بچه شیر خور نمیشه به بچه او ...

سخت که هست ولی می گذره البته یادمه همیشه می ترسیدم پسرم از مدرسه مریضی بیاره با اینکه مدام سرما می خورد ولی هیچ وقت دخترم نگرفت میگن ساختار نوزاد همینه خدا کمک می کنه نگران نباش

سخت که هست ولی می گذره البته یادمه همیشه می ترسیدم پسرم از مدرسه مریضی بیاره با اینکه مدام سرما می خ ...

درسته که اکثر مریضی ها نوزاد نمیگیره ولی تو همین نی نی سایت دیدم چند نفر میگفتن نوزاد 4ماهشون تو بیمارستان بستری شده بود بخاطر عفونت ریه.

اون موقع بله واقعا آسایش داشتم کوچیکه الان۷سالشه بزرگه ۱۷سال اصلااا با هم نمیسازن انگار هوون😂😂😂😅

آره دیگه بچه هستن باهم دعوا میکنن مهم همون نوزادیه که راحت بودی. منم که هیچ کمکی ندارم خودم باید تنهایی بچه بزرگ کنم

درسته که اکثر مریضی ها نوزاد نمیگیره ولی تو همین نی نی سایت دیدم چند نفر میگفتن نوزاد 4ماهشون تو بیم ...

کاری به اوردن بچه دوم ندارم ولی سر بچه اولم خیلی حساس بودم یه سری که مریض شده بود سخت گفتم اقای دکتر من اصلا بچه امو از خونه بیرون نمی برم نمی دونم چرا مریض میشه گفت دیگران که از بیرون میان خونتون ،پس اگه قرار باشه مریض بشه میشه ربطی به بچه اول نداره

کاری به اوردن بچه دوم ندارم ولی سر بچه اولم خیلی حساس بودم یه سری که مریض شده بود سخت گفتم اقای دکتر ...

آره اینم حرفیه. من هیچ کمکی ندارم. واسه بچه بزرگ کردن. به نظرت سخت نیست نوزاد یک ماهه و بچه شش ساله خودم تنها مراقبت کنم؟ نمیدونم از پسش بر میام یا نه