2777
2789

خدا کنه بیاد🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا منم موندم بخرم یا نه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
حتي از رييسي بپرسي ميگ نميدونم چ برسه ب ما

😂😂😂😂💔تباهیم بخدا

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هروز داره بالاتر میره بهتره بگم هر ساعت الان هر گرم ۱۹۳۴😞😞😞

هعیی☹️☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان بیرون بودم فعلا که لحظه ای میره بالا شک ندام تا ۲م یا ۲۲۰۰ هم میاد ولی بعدش میاد پایین به ۱۷۰۰ یا۱۶۰۰ یک مدت میمونه 

این پیشبینی منه !!!

الان ۱۹۲۰۰۰۰ بود 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.