2777
2789
عنوان

ضدآفتاب ژیل بوته

14577 بازدید | 35 پست

خانما کسی هست که بگه ضدافتاب ژیل بوته کدوم رنگش بگیرممم بژ طبیعیش میترسم تیره باشه پوستم گندمی روشنه بژ روشنش هم میگن خیلی سفیده یکی راهنمایی کنه لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکس جلدش و رنگشو بفرستی لطفا خیلی ضرور لازم دارم😢

عکس قوطیشو ندارم رو خودش هم نزده اصلا چه رنگیه

من خیلی وقته از اینا استفاده می‌کنم همیشه همین رنگی رو میدن

من هر وقت میزنم رنگ پوستمو یکی دو درجه روشن میکنه با اینکه رنگ پوستمم روشنه در کل خوبه

سلام عزیزم. خوبین؟سوال شما سوال منم هست.منم گندگی روشنم تقریبا. اون بژ طبیعی یه نمه پوستمو ماه و تیر ...

هنوز هیچی😢😭 متاسفانه هیچ جا تست رنگواقعیشو نداره مشاوره دقیقی هم نمیدن اما تا جای که احساس میکنم و کاربرا گفتن پژ روشنش خیلی روشنه دیگ نمیدونم روی پوست چجوریه طبیعیه یا گچی ولی فقط گفتن واسه اونا ک پوستشون روشنه خوبه

هنوز هیچی😢😭 متاسفانه هیچ جا تست رنگواقعیشو نداره مشاوره دقیقی هم نمیدن اما تا جای که احساس میکنم و ...

ممنون از پاسخگوییتون. منم از کامنتای دی جی کالا متوجه شدم خیلیا از رنگش شاکی هستن و میگن خیلی نارنجیه. الان موندم چ کنم....

ممنون از پاسخگوییتون. منم از کامنتای دی جی کالا متوجه شدم خیلیا از رنگش شاکی هستن و میگن خیلی نارنجی ...

من میخوام پنکک دوسه اصل بخرم ب ناچار برا استفاده روزانه زیرش ضدافتاب بی رنگ بزنم اونم باز مشکل رنگ دارم😭😢😒😂 چیزی سراغ نداری تو

من میخوام پنکک دوسه اصل بخرم ب ناچار برا استفاده روزانه زیرش ضدافتاب بی رنگ بزنم اونم باز مشکل رنگ د ...

عزیزم من چند ساله پنکک نمیزنم چون پوست و به مرور خشک میکنه.ولی یه پنکک داشتم خدایی هم خوب بود هم خوش رنگ.پایشم گیاهی بود.اسمش آموتیابود.رنگ نخودی.برا کسانی ک گندمی هستن رنگ نخودی خیلی خوشگل میشه رو پوست.

حالا ک بحث آرایشی شد من از ریمل کالیستا نارنجی هم خیلی راضی ام.رژ لبم یه مارک هست ک فوق العاده راضی ام.رژ مدادی روژینا.خیلی زیبا و ماندگاره. ی رنگ قرمزش رو دارم معرکست.بعد از این مارک،فابی هم خیلی خوبه..

حالا ک بحث آرایشی شد من از ریمل کالیستا نارنجی هم خیلی راضی ام.رژ لبم یه مارک هست ک فوق العاده راضی ...

عع من ریمل کالیستا صورتی رو دارم اما راضی نیستم مژه هام کم حجم و کوتاهه خیلی طبیعیه رو مژه ام زیادم سیاه نمیکنه اما ماندگاریش عالیه  رژلب رنگ گوشتی و کالباسی خیلی دوس دارم هنوز رنگ مورد علاقمو پیدا نکردم😢😍😂

حالا ک بحث آرایشی شد من از ریمل کالیستا نارنجی هم خیلی راضی ام.رژ لبم یه مارک هست ک فوق العاده راضی ...

ضدافتاب رنگی سیگل رو استفاده نکردی تا بحال قصد خریدشو دارم

عزیزم من چند ساله پنکک نمیزنم چون پوست و به مرور خشک میکنه.ولی یه پنکک داشتم خدایی هم خوب بود هم خوش ...

پنکک اموتیا حتما درموردش تحقیق میکنم ببینم چجوره میخواستم کالیستا بخرم اما دو دلم چون کاور نداره انچنان 

پنکک هم میدونم برا پوست ضرر داره هرروز استفاده نمیکنم فقط مناسبت های خاص و مهمونی زیاد ضرر نمیزنه اینجوری😂🤭