بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. خوبین؟سوال شما سوال منم هست.منم گندگی روشنم تقریبا. اون بژ طبیعی یه نمه پوستمو ماه و تیر ...
هنوز هیچی😢😭 متاسفانه هیچ جا تست رنگواقعیشو نداره مشاوره دقیقی هم نمیدن اما تا جای که احساس میکنم و کاربرا گفتن پژ روشنش خیلی روشنه دیگ نمیدونم روی پوست چجوریه طبیعیه یا گچی ولی فقط گفتن واسه اونا ک پوستشون روشنه خوبه
من میخوام پنکک دوسه اصل بخرم ب ناچار برا استفاده روزانه زیرش ضدافتاب بی رنگ بزنم اونم باز مشکل رنگ د ...
عزیزم من چند ساله پنکک نمیزنم چون پوست و به مرور خشک میکنه.ولی یه پنکک داشتم خدایی هم خوب بود هم خوش رنگ.پایشم گیاهی بود.اسمش آموتیابود.رنگ نخودی.برا کسانی ک گندمی هستن رنگ نخودی خیلی خوشگل میشه رو پوست.
حالا ک بحث آرایشی شد من از ریمل کالیستا نارنجی هم خیلی راضی ام.رژ لبم یه مارک هست ک فوق العاده راضی ام.رژ مدادی روژینا.خیلی زیبا و ماندگاره. ی رنگ قرمزش رو دارم معرکست.بعد از این مارک،فابی هم خیلی خوبه..
حالا ک بحث آرایشی شد من از ریمل کالیستا نارنجی هم خیلی راضی ام.رژ لبم یه مارک هست ک فوق العاده راضی ...
عع من ریمل کالیستا صورتی رو دارم اما راضی نیستم مژه هام کم حجم و کوتاهه خیلی طبیعیه رو مژه ام زیادم سیاه نمیکنه اما ماندگاریش عالیه رژلب رنگ گوشتی و کالباسی خیلی دوس دارم هنوز رنگ مورد علاقمو پیدا نکردم😢😍😂