2777
2789

مثلا اکسش باشه یا دوست سابقش که به مشکل خوردن و رابطشون تموم شده

من اینو از دوستم خواستم و اون رفت باهاش خیلی رفیق شد و با من کات کرد=)

تیکر کنکوره

نه 

دوستی که تو ارتباط هام به خاطر مشکل خودش،دخالت کنه رو دوست نمیبینم 

اما ادمی هم نیستم برم با کسی که دوستم باهاش اوکی نیستصمیمی بشم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت با اکست رل زده کلا ادم حسابش نکن

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒

نه دوست همچین اختیاری نداره که بگه با این حرف بزن با اون نه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ببين اگه دوستت بوده حق نداشتي بهش بگي اين كارو كنه اونكارو نكنه

اماااااا. اگه رفيقيد باهم،كه اصن نياز به گفتن نبوده چون بايد اون طرفو جرشم ميداد تا بخواد رل بزنه

پس خودتو درگيرش نكن

يه سلام و وسلام

🍓🐣🍒
دوستای من با اکس من حرف میزدن منم مشکلی نداشتم اون موقع ها

من با حرف زدن مشکلی ندارم.فقط گفتم چون تو دیدی که چقد منو اذیت کرد لاقل باهاش سرسنگین باش که بدونه کارش از نظر بقیه هم زشته.ولی خیلی وحشتناااااااک باهاش صمیمی شد

تیکر کنکوره
ببين اگه دوستت بوده حق نداشتي بهش بگي اين كارو كنه اونكارو نكنه اماااااا. اگه رفيقيد باهم،كه اصن ني ...

با این که هر روز جلو چشممن و ناراحتم میکنه قربون صدقه رفتناشون چیکار کنم

تیکر کنکوره
با این که هر روز جلو چشممن و ناراحتم میکنه قربون صدقه رفتناشون چیکار کنم

اگه دلت خواس درمورد دوستي با اين دوستت بيشتر فكر كن

اينجور ادما بعدنا ضربه هاي بدتري ميزنن،برا خودت ارزش قائل شو

اونجوري مجبور نيسي جلو چشمت تحملشون كني

🍓🐣🍒
اگه دلت خواس درمورد دوستي با اين دوستت بيشتر فكر كن اينجور ادما بعدنا ضربه هاي بدتري ميزنن،برا خودت ...

مشکلم اینه هنوز هردوشونو دوست دارم وگرنه فاصله میگرفتم صدرصد.نمیدونم چرا از چشمم نمی افتن

تیکر کنکوره