2777
2789

زخم معده علتش وجود يه نوع باكتري به اسم هليكوباكترپيلوري هست

و با انتي بيوتيك خوب ميشه

برو گوگل سرچ كن متوجه ميشي 

با يك نوع انتي بيوتيك هم خوب نميشه تركيب اموكسي سيلن +مترونيد ازول 

در كنارش قرص هاي تسكين دهنده معده و كنترل اسيد معده هم بايد بخوريد مثل فاموتيدي و امپرازول 

قرص بيسموت هم همينطور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید مشکل معدت عصبی بوده واسه همون آرامبخش داده. من چند وقت گیش ورم معده داشتم کلاریسین و بیسموت و مترونیدازول تجویز کردن خیلی بهترم خداروشکر امیدوارم شمام زود خوب بشین 

من ناراحتی شدید معده داشتم کلا یه تکیه از معدم عفونتی شده بود اونم واسه اعصابم بود الان ک اعصابم راحته دیگ دردی ندارم خداروشکر راحت شدم شاید واسه همین آرام بخش بهت داده

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍
عزیزم شاید مشکل معدت عصبی بوده واسه همون آرامبخش داده. من چند وقت گیش ورم معده داشتم کلاریسین و بیسم ...

من هم خوردم ولی هنوز درد دارم یا غذای زیاد بخورم سنگین میشم

زخم معده علتش وجود يه نوع باكتري به اسم هليكوباكترپيلوري هست و با انتي بيوتيك خوب ميشه برو گوگل سر ...

گلم انتی بیوتیک خوردم اما هنوز درد دارم معدم میسوزه

عزیزم یکم زمان میبره باید داروهاتو کامل مصرف کنی اگه بازم جواب نداد دوباره برو دکتر پیش متخصص گوارش ...

مال شما چقدر طول کشید بعد انتی بیوتیکا هنوز مشکل دار بودین؟

کلا یادت نیست چند وقت درگیر بودی؟ الان دیگه خوب خوب شدی؟

من وقتی ابتدایی بودم کلاس پنجم ششم درگیرش شدم تا راهنمایی دکترهای مختلفی رفتم ولی چون بخاطر اعصاب اینا اینطوری شده بودم دارو معده روم اثر نداشت بعد دیگ از نظر روحی بهتر شدم معدم هم خوب شد البته الان گاهی اوقات ک عصبی میشم معده درد میگیرم ولی دائم نیست

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍