قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه ندونه بارداره و همچنان ال دی رو ادامه بده مشکلی برای جنین پیش نمیاد؟؟
نمیدونم اما بعید میدونم مشکل ایجاد کنه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
ببین مطمئن ترین راه جلوگیری اینه که اصلا اجازه ندی مایع ورود پیدا کنه. بقیه راه ها خطا دارن
اگه تازه شروع کردی ماه اول در کنارش طبیعی هم پیشگیری کن
یه بسته بیست و یک تایی خوردم ۷ روز نخوردم بسته دومو شرو کردم بعدش اما همون روز اول دوم از بسته ی دوم رابطه بدون جلوگیری داشتم الان استرس دارم چون ال دی رو میخورم هنوز نه میتونم قط کنم نه خیالم راحت میشه