2777
2789
عنوان

شوهر من یه هفته قبل تولدش ...

656 بازدید | 29 پست

هی میگه من تولد نمیخوام ها برام چیزی نخری ، همون یه کیک خودت درست کنی کافیه. یعنی گند میزنه به سورپرایز و تولد و همه چی؟ منم حرصم میگیره میگم حالا کی خواست تولد بگیره .خودشم البته کلا اهل تولد گرفتن و سورپرایز آدم نیست خیلی هنر کنه یه دسته گل بگیره یا پول میریزه به کارت. به نظرتون جوابشو چطور بدم کارخودمو بکنم و برنامه ای که تو ذهنمه اجرا کنم یا به حرفش گوش کنم ؟

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین طوره عزیزم من که کم کم بیخیال شدم بعد ده سال زندگی ولی اگه بدونم چیزی لازم داره خودم براش میخرم به اسم کادو بهش میدم

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

ن دوست نداره دیگه احترام بزار منم متنفرم از سوپرایز شوهرم سال اول سوپرایزم کرد منم بی جنبه کلا مهمونی و ب هم زدم دعوام شد باهاش حالا بیچاره هرسال دیگه فقط گل میگیره و پول میده 

هرکی ی جوره همین ک ببینه ب حرفش گوش دادی خوشحال میشه 

چند روز قبل یا بعد تولدش سورپرایزش کن که تو شوک بره😁

الان پیام داده تولدم یه تبریک زبونی کافیه ، اضافه کار بدن برات پول میریزم

یعنی آدمو میزاره تو آمپاس بخدا   ..

شاید من اصلا نخوام تولد بگیرم برات چرا هر سال جلو جلو میگی کلا ذوق آدم کور میشه

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته