2777
2789

یه و اضافه شده به دست شده دوست 😐 جناس افزایشی میشه دیگه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا توی میر و مهر اختلافیه چون یک اعراب و یک حرف تغییر کرده "بازم میگم تغییر حرکت حتما باید حرف بعدی یا قبلیه حرفی باشهه ک تغییر کرده اگه فاصله داشت جناس نیست

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
یه و اضافه شده به دست شده دوست 😐 جناس افزایشی میشه دیگه

خب پس میر و مهر چرا جناس اختلافی نمیشن 

الان دست یک صامت و مصوت کوتاه و دو تا صامت هست بعد دوست یک صامت و مصوت بلند و دو تا صامت هست

خب پس میر و مهر چرا جناس اختلافی نمیشن  الان دست یک صامت و مصوت کوتاه و دو تا صامت هست ب ...

جمله یا بیتی که هست رو بنویس برام

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
جمله یا بیتی که هست رو بنویس برام

تا جان بود از مهر رخش برنکنم دل 

گر میر نهد بندم و گر پیر دهد پند 

ز دست دوست به نالیدن امدی سعدی 

تو قدر دوست ندانی که دوست داری جان

تا جان بود از مهر رخش برنکنم دل  گر میر نهد بندم و گر پیر دهد پند  ز دست دوست به نالی ...

ببین شعرو هم بخونی متوجه میشی اونا خیلی بهم نزدیکن ....

من اینا رو چشمی میزدم دیگه