2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مانتو قشنگ تره؟ عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 81 پست
سبز خوشگل تره 

فقط دونفر گفتن سبز

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بزنید

اها

خیلی ممنون😘

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
نارنجی با ذغالی ترکیب جذابی میشه

یعنی برم سبزه رو تعویض کنم با نارنجی؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
ن اتفاقا منم میخوام برم پارچه بگیرم بدوزم کت سبز با زغالی خیلی ب هم میان من چون بنفش ندارم گفتم بنفش ...

باشه عزیزم ممنون اگه دوختی مبارکت باشه پیشاپیش😁🧡

بین نارنجی و سبز دو دل شدم

و منی ک فقط با مشکی و رنگ کاربنی راحتم‌‌دیگ هیچ رنگی احساس میکنم زیادی تو چشمم.نمیدونم شایدم اعتماد ب نفس ندارم..چون از رنگ های بسته فقط خوشم میاد.مث ابی سیاه کاربنی و طوسی قهویی

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰