2777
2789

ک همیشه خوش تیپ باشم اونجا لباسای جدید بپوشم هر سری شومیز و تونیکای قشنگ گیر میاوردم و با لباس تکراری نمیرفتم الان ک شنیدم چقد پشتم بد گفتن و مخصوصا بهم بی محلی میکنن و فک میکنن من ب پسرشون درس یاد میدم  دیگه اصصصلا برام مهم نیستن اگرم برم با همون لباسهای قبلیم میرم مخصوصا الان ک یدونه بافت مثلا پونصد ششصد تومنه ارزش خرج کردنم ندارن 

همین که برای خوش آمدن اونا میخریدی یعنی اولین اشتباه 

اینکه آدم میل به مرتب بودن پیش خانواده همسر داشته باشه طبیعی و قابل درک هست ولی اینکه بخاطر اونا بخری و الان دیگه مثل سابق نباشی چون پشتت بد گفتن غیر قابل درک 

ارزش خرچ کردن ندارن 😐 مگه برا تن اونا میخریدی 

داشتی برا خودت هزینه میکردی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اون ارزش خرج کردنو ندارنو خوب اومدی. مگه برای اون بیچاره ها میخریدی؟ پول پسرشونو دم به دقیقه لباس میخریدی برای خودت دیگه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیشتر لوازممو از جیب خودم میخریدم.اما در واقع تو هر چی بپوشی اونا حرص میخورن که داره باپولای پسرمون کیف میکنه براخودش.از من میشنوی اگه میخوای دعوا نشه دو دست لباس بزار فقط اونجا بپوش که فکر کنن لباس دیگه نداری فقط همین آرومشون میکنه بیچاره های مریضو.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

یادمه تو عقد بودیم خواهر ومادر شوهرم منو میکشیدن کنار که پول نگیری از پسرمون اگه خواست خرج کنه برات تو نزار.مرد دریاست زن باید سد باشه.یادمه پالتو کهنه جاریمو که دیگه سایزش نبود دادن بهم که شوهرم نخره برام.خلاصه بعد تمام این کارا میدیدم که از شوهرم پول میگیرن میرن استخر و گردش ومسافرت.فقط میخواستن پولاش برا اونا باشه.الانم که دوتا بچه داریم چیزی بهشون نمیماسه شوهرمو نگاهم نمیکنن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

یه جاریم انقدر زرنگه هی جلو اینا میگه برنج نداریم گوشت نداریم لباس های کهنه پرز داده میپوشه جلوشون.همش میناله که خوشبحالتون کاش مثل شما طلا داشتم پول داشتم لباس میخریدم.خلاصه اینقدر میناله که جیگرشون کباب میشه ازش چیزی نمیگیرن که بهش کمک هم میکنن.

منم بیشتر لوازممو از جیب خودم میخریدم.اما در واقع تو هر چی بپوشی اونا حرص میخورن که داره باپولای پسر ...

👏👏👏

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....