2777
2789
عنوان

داروهای آی یو آی واحساس گرما و عرق

5577 بازدید | 52 پست

سلام خانم های عزیز لطفاً کسایی که از داروهای آی یو آی استفاده کردن بیان لطفاً.۱۵تا لتروزول خوردم با دو تا آمپول اچ ام جی زدم که هنوز دو تا دیگه باید بزنم شکمم باد کرده و سمت راستم درد داره وحالت منگی و سبکی سر دارم آیا طبیعیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز روز نهم پریودیمه به نظرتون عصر برم سونو بدم دیگه دو تا آمپول نزنم؟خیلی استرس دارم نتونستم بخوا ...

من یکی زدم بهتره بزنی که مطمعن باشی تخمک آزاد میشه چیز خاصی نیست اسپرم رو شست و شو میدن روز تخمک گذارید بهت تزریق میکنن درد خاصی هم نداره

من یکی زدم بهتره بزنی که مطمعن باشی تخمک آزاد میشه چیز خاصی نیست اسپرم رو شست و شو میدن روز تخمک گذا ...

عزیزم هنوز آمپول hcg نزدم فعلا hmg دو تا زدم که این عوارض ها رو داده .به نظرت نگران هایپر شدن تخمدانهام نباشم؟

من از هایپر شدن میترسم.پس یعنی دوتا دیگه رو هم بزنم بعد روز دوازده سیکلم سونو؟

هایپر معمولا تو ivf پیش میاد دکتر باید چند روز یه بار سونو کنه من تا روز iui یه روز درمیون سونو شدم هایپرم نمیشی نهایت اندازه فولیکولت زیاد میشه دکتر حتما تشخیص داده که واست نوشته بعدش لتروزول فولیکول زیادی تنیده به اگه شبی ۳ تا خوردی همون ۳ تارو میده مثل کلومیفن نیست

هایپر معمولا تو ivf پیش میاد دکتر باید چند روز یه بار سونو کنه من تا روز iui یه روز درمیون سونو شدم ...

میدونید من می‌خوام با اسپرم اهدایی آی یو آی کنم تو اصفهان برای همین پرسیدم عزیزم.دکتر هم تلفنی دارو داده اولین باره.

هایپر معمولا تو ivf پیش میاد دکتر باید چند روز یه بار سونو کنه من تا روز iui یه روز درمیون سونو شدم ...

بله لتروزول شبی سه تا خوردم پنج روز.فقط ببخشید گفتید لتروزول فولیکول زیادی چیکار میکنه اونجا رو؟متوجه نشدم؟

بله لتروزول شبی سه تا خوردم پنج روز.فقط ببخشید گفتید لتروزول فولیکول زیادی چیکار میکنه اونجا رو؟متوج ...

لتروزول به تعدادی که میخوری مثلا۳تا فولیکول رو بزرگ می‌کنه ولی کیفیت دارن معمولا روی یه تخمدان تاثیر داره یا راست یا چپ 

لتروزول به تعدادی که میخوری مثلا۳تا فولیکول رو بزرگ می‌کنه ولی کیفیت دارن معمولا روی یه تخمدان تاثیر ...

برای همینه طرف راستم سنگینی می‌کنه پس.

چه خوب که اومدید و تمام سوال منو پاسخگو بودید.ممنونم ازت.خدا خیرت بده عزیزم دلم آروم گرفت.ممنون