2777
2789
عنوان

نصف شبی با شوهرم دعوام شد

606 بازدید | 21 پست

من مریض شدم سرما خوردم حالم خیلی ناجور شده جای خوابمو جدا کردم که شوهرم سرما نخوره

اون یه اتاق دیگه رو زمین میخوابه بدون تشک

بعد من امشب چند بار بهش گفتم یه چیزی بیارم زیرت بندازی یهو عصبانی شد چرا صد بار میگی مثل مامانا رفتار میکنی از دستش ناراحت شدم جای اینکه از دلم دراره میگه هرچی آدم میگه ناراحت میشی واقعا خیلی دلم شکست من از روی دلسوزی بهش گفتم خیلی بد زد تو پرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد چند سال ازدواج متوجه شدم با مردا هر چی بی رحم تر باشی بیشتر دوستت دارن اما هر چی دل بسوزون ...

دقیقا حتی اگر بری سمتشون ازت فرارین و یکم سنگین و سرد برخورد کنی همش دورت میگردن 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره❤ 
دقیقا حتی اگر بری سمتشون ازت فرارین و یکم سنگین و سرد برخورد کنی همش دورت میگردن 

دقیقاا

اصلا نباید دل بسوزونی

شوهر من که اینطوره

دوس داره تو سختی باشه

زیاد نازش کنم یا آخی آخی کنم

نتیجه ای نداره جز اینکه منو دست کم میگیره لوس بازیاش برای من میشه بهونه میاره و ناز میکنه و در نتیجه میبینی همون کارو برای یکی دیگه داوطلبانه انجام میده 

دقیقاا اصلا نباید دل بسوزونی شوهر من که اینطوره دوس داره تو سختی باشه زیاد نازش کنم یا آخی آخی ک ...

دقیقا نامزد سابق منم همینطوری بود

باهاش بحث میکردم اخرش میگفت خوشحال شدم زنگ زدی 😐😂میپلکید دورم

ولی وقتی نازش میکردم ازم فراری میشد

🩵🪸

یکی از درسایی که من توی این ۸ سال گرفتم اینه

♡اول خودت مهمی♡

زیادم بخوای شوهر رو خیلی تحویل بگیری یجوری رفتار میکنه که بدتر پشیمون میشی از محبتا و کارایی که کردی

🚶‍♀️✋

دلم یه فراموشیِ ناب میخواد...تا همیشه...