یکی دوبار میخاست این کارو بکنه ولی اول ازم پرسید. گفتم به هیچ وجه حق نداری بدی😂البته چیز مهمی هم نبود دو سه تا وسیله بهداشتی تو چمدون دامادیش که براش خریده بودم استفاده نمیکرد گفت بدم داداشم گفتم نه. دیگه از اون به بعدم از این کارا نمیکنه. چون میدونه ناراحت میشم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش ميگم فقط دادوبيداد ميكنه و اصلا بهم حق نميده😔💔
مردا بی منطقن
برو به جاریت بگو اگه ادمه خوبیه اون یجوری. بدون اینک شوهرت بفهمه تو چیزی گفتی پسش بده
مصلا یه اویز جدید بخر. ک شوهرت نبینه بده دشست جاریت بکو اینو جاریت بندازه رو ماشین جاریتم مثلا هدیه داده به شوهرش بعدش جاریت بیاد مال شمارپ بده شوهرت بکه والا اویز گرفتم واسه ماشین این نیازمون نیست برای خودتون...
من خیلی کولی بازی درمیارم. ولی اشکال نداره خودتو ناراحت نکن اون آویز هم دیگه بیخیالش شو. ولی کلا وقتی باهم خوبید با مهربونی بهش بگو اگه چیزی گرفتم برات دوست ندارم ببخشی به کسی بگو خودمم اینکارو نمیکنم. چون واقعا حتی کوچکترین چیز هم از طرف تو برام با ارزشه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
دختر یوقت اینکارو نکنی ها بی تجربگی نکنی بخاطر یه آویز فردا هی پشت سرت حرف میزنن...بدجنسی جاری رو نمیشناسی؟اگه همسرت خودش نگرفتش شما بی خیال شو ولی بعدا باهاش حرف بزن..
مردا بی منطقن برو به جاریت بگو اگه ادمه خوبیه اون یجوری. بدون اینک شوهرت بفهمه تو چیزی گفتی پ ...
قشنگیش به اینه که خود شوهر دلش نخواد یادگاری دوران نامزدیش جایی بمونه نه اینکه خودمون با طرح و نقشه بریم دنبال یادگاری هامون ، رو بزنیم به جاری و دوباره یکی دیگه بخریم و ... بنظرم که اصلا ارزش این کارو نداره
این اصلا چیز مهمی نیست ما خرید عقد کردیم سال ۸۸ فکر کن اون موقع کفش آقا رو گرفتیم ۱۱۰تومن برای اون موقع خیلی گرون بود فکر کن نیم سکه اون موقع ۱۲۰ تومن بود بعد فرداش پای داداشش بود و فرداهای بعدتر هنوز بعد ۱۳ سال میخوام خفه ش کنم شوهرمو