2777
2789
عنوان

بچه هاناموسن بیایدمهمه

179 بازدید | 20 پست

خواهرمن هفده ساله ومجرده بعدهفته دیگ تولدشه من خونم بزرگه گفت دوستامودعوت کنم گفتم حله بعدامشب میگ میخوام مختلط بگیرم دوستاموبارلاشون بگم بعدب شوهرم گفتم گفت مگه بیغرتم قبول نکردمن بیست وسه همسرم بیست هفته خواهرمم میگ شماجوونیدپایه ایدمن الان چی بگم ب خواهرم ک بهش برنخوره اخلاقای خاصی داره زودبهش برمیخوره لطفاراهنمایی کنیدشوهرم هیچ جوره راضی نشد

دقیق حرف شوهرتو بگو بهش ....

بگو من میدونم عادیه ولی هنوز واسه خیلیا نشده ...شوهرتم راست میگه مسئولیتم داره ...

دوروز دیگه دخترا میگن اونجا عروس شدیم  خانوادشون یقه تونو میگیرن 

قوانین و هنجارها به کار ما نمیاد فعلا

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا با جو ایران خواهرت درخواست  زیادی داره ازت !! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیق حرف شوهرتو بگو بهش .... بگو من میدونم عادیه ولی هنوز واسه خیلیا نشده ...شوهرتم راست میگه مسئول ...

خیلی لوسه ممکنه کلاباهام قهرکنه امامنم زندگیم مشکل میوفته اخه

خب بگو مردا رو این چیزا حساسن وگرنه من مشکلی نداشتم اونم منطق داره دیگه

اصلامنطق نداره مثلادوستم قراره بادوست شوهرم ازدواج کنن گاهی میان اینجااونم میگ چطوراوناراه میدی من غریبم

کاش همون لحظه میگفتی نه به شوهرتم نمیگفتی خب راست میگه بدبخت مگه بی غیرته، خیلی ساده بگو نه بعدشم بگ ...

اون لحظه هنگ کردم نتونسم حرفی بزنم شوهرمم بدجورقاطی کردگفت ینی چی یه مشت پسربیان عرق بخورن وفلان

خیلی لوسه ممکنه کلاباهام قهرکنه امامنم زندگیم مشکل میوفته اخه

بهتر از اینه یه مشت بچه ح ش ر ی دور خودت جمع کنی خونه رو ب گند بکشن ...ببخشید من عصبی ام امروز  رک شدم

بهتر از اینه یه مشت بچه ح ش ر ی دور خودت جمع کنی خونه رو ب گند بکشن ...ببخشید من عصبی ام امروز  ...

ن عزیزم حق گفتی حالامحیط ماهم کوچیکه بعدمثلاپسرابرن بگن ماخونه فلانی بودیم خیلی بدمیشه

باشه عزیزم بهش میگم فقط همینوبگم حله؟

آره عزیزم درک میکنم خواهرتو دوست داری ولی درخواستش هم برای تو ضرر داره هم خودش. یه کلام بگو شوهرم قبول نمیکنه بعدشم هرچی گفت لازم نیست جوابی بدی. بعداً خودش ازت تشکر میکنه

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
اره خیلی بی منطقه سریع میگ حله من دیگ خواهرندارم

بگو خب بزار تو واسه من خواهری کنی زندگیم خراب نشه .

بگو ببره کافه با همونا