2777
2789
عنوان

فرار کردن با دوس پسر

1443 بازدید | 42 پست

من یکی از دوستام ۸ ساله با یه پسرس

خودش ۲۹ سالشه

پسره ۳۲ سالشه

دوستم وضع مالی خیلی عالی دارن خونه لاکچری و پول و ماشین و.....

ولی وضع مالی خانواده پسره معمولیه 

پدر و مادرش مستاجراً قبلا خونه داشتن ولی مادره مریض میشه برای عملش خونه رو میفروشن

پسره یه خونه دو خوابه داره یه ماشین پرشیا

خودشم گارگاه چاقو سازی داره 

نزدیک ۲۰۰ ملیون پس انداز داره 

تحصیلاتشم فوق لیسانس مدیریت کاربردیه

پسره یبار اومده خواستگاریش ولی مادر دوستم کلی سوال پیچشون کرده و کلی هم تحقیرشون کرده خانواده خوب و با ایمانی داره پسره

الانم اجازه گرفته برا خواستگاری ولی قبول نکردن 

دوستم به پسره پیشنهاد فرار داده ولی پسره میگه میترسم ناراحت قلبی مادرت کار دستمون بده و فرار کار درستی نیست از طرفی هم پدر مادر دختره نمیزارن بیاد خواستگاری 

شما اگه جای پسره یا دوستم بودید چیکار میکردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره با این همه دارایی و اوضاع پولدار حساب میشه دیگه مادر دختر چی میخواد 

فرار چیه آخه دوستت فیلم زیاد دیده 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.