2777
2789
عنوان

آلزایمردرسن کم

97 بازدید | 5 پست

دوستان 25سالمه بعددومین زایمان حرف تودهنم میماسه ویادم میرن خیلی چیزا خیلی داغونم کیامثل منن 

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق

منم سی سالمه بعد زایمان دومم فراموشیام‌ خیلی زیاد شدن نمازام نمی‌دونم چند رکعتی خوندم 

اگه وسیله ای رو امروز بذارم جای فردا یادم نیست کجا گذاشتم شوهرم باورش نمیشه

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 
منم سی سالمه بعد زایمان دومم فراموشیام‌ خیلی زیاد شدن نمازام نمی‌دونم چند رکعتی خوندم  اگه وسی ...

پس هم دردیم منم کسی باورنمیکنه حتی دکترها اینباروقت دکترمعروفمونوگرفتم انشالله اریبهشت وقت داده

من یه بهمنی ام عاشق مهربونی های خدامم نمیگم بیگناهم نه میگم عاشق گنه کارم ای کاش دنیاهامون غم نداشته باشه الهی دلتون نگیره ودل کسی رونشکنیم..... درپناه حق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس هم دردیم منم کسی باورنمیکنه حتی دکترها اینباروقت دکترمعروفمونوگرفتم انشالله اریبهشت وقت داده

همش میگم خدا به دادم برسه تو سن چهل چی میشم خدا کمکمون کنه واقعا راه حلی براش ندارم فقط یکی گفته زیاد مطالعه داشته باشین یعنی از مغز زیاد استفاده کنین 

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 

[QUOTE=266087694]همش میگم خدا به دادم برسه تو سن چهل چی میشم خدا کمکمون کنه واقعا راه حلی براش ندارم فقط یکی گفته زیا ...[/QUOخدابه دادمون برسه اون مثله هست مال ماست که میگه درجوانی پیرشدیم مگه ماچی دیدیم 

[QUOTE=266087694]همش میگم خدا به دادم برسه تو سن چهل چی میشم خدا کمکمون کنه واقعا راه حلی براش ندارم ...

آره واقعا