2777
2789

یه دروغ بلد نیستم بگم😭 همین الان با یکی حرف میزدم راستشو گفتم آنقدر خنگم از این طرفم خواهرم ی چیز دیگه گفته بود حرفامون یکی در نیومد😭 خیلی ابرو ریزی شد😭 خاک تو سرم که حرف زدن بلد نیستم 😭بنظرتون من کار اشتباهی کردم آخه نمی‌دونستم اون ی چیز دیگه گفته حالا من از غصه خوابم نمیبره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون دروغ بلد نیستی بگی ساده ای عجبا 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

تو راستش و گفتی خواهرت که میخواسته واقعیت عوض کنه باید هماهنگ میکرده 

در هر ضورت کلا خیلی حرف نزنین، هرچی هست از همین حرف زدن زیاد در میاد 😂✌️

برای مردن زندگی نکن ...بمیر برای زندگی کردن 

ولکن بابا راحت باش 

دروغ آخره سری فاش میشه

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟