حدود ۱۰ روزی میشه خیلی زود عصبانی میشه ، روزی یکی دوبار سر یه خاسته ای مثلا به شدت عصبانی میشه میره در اتاقش و میکوبه جیغ شدید میکشه ، نمیذاره برم پیشش
و ۱۰ دقیقه یه ربع فقط جیغ میزنه و گریه. بعدش آروم میشه
راهکاری دارید ؟
آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام تو خونه خانواده مشکلی با هم دارید ؟ مثلا شما و شوهرتون دعوا کنید با هم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
پسر منم دو سال نیم تا سه سال واقعا دیوونم کرده بود یچیز میخاست یکساعت تمام بخاطرش گریه و جیغ میکشید چاره اش فقط بی محلی به خواسته نامعقولش و در آغوش کشیدن هنگام خواسته معقولشع...از بچه های ۲ تا ۳ سال بیزار شدم اصن ...دوس دارم فرار کنم
سعی کنید جلو بچه دعوا نکنید خیلی تاثیر داره بچه خود به خود عصبی میشه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
مشکل که خیلی داریم ولی به اون صورت دعوا نمی کنیم ولی اواخر خودم خیلی داغونم الانم که ...
سعی کنید وقت بذارید براش بعضی از بچه ها تو این سن حساسن مثلا پسر همسایمون یکسالش بود همش به مامانش وقتی بغل مامانش بود میگفت مامان منو دوست داری ؟
میگم شاید بچتون اینجور محبت میخواد