2777
2789

قرص متیل ارگونو

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

خواهش میکنم دعا کنید باردار نباشم تازه دوماهه ک عروسی کردم این ماه ۱ هفته ست ک پریود نشدم البته کیست هم دارم پولشم نیست برم دکتر ببینم چیشده بی بی چک هم میگن زیاد مطمئن نیست اووف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو گرافی چیزی داخل رحم نمونده باشه  من نرفتم سونو بعد چهل روز خونریزی شدید کردم خیلی شدی ...

شما چند هفته بودی؟؟؟

دکتر ب من قرص متیل ارگونوین داده خونریزیم کم شده دردم ندارم پس کی میخواد دفع شه 

من ۱۰ هفته بودم از ترس بخیه هام دو هفته میشه تردید داشتم دیروز با دکترم حرف زدم آخه پنج ماهه سزارین کردم دکتر گفت تا سه ماه و نیم ایراد ندارد برای بخیه هات 

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

خودم قرص سایتوتک خریدم از ساعت چهار استفاده کردم نزدیکی نه افتادم رو خونریزی سقط شد ولی خیلی دلم میسوزه و گریه کردم بچم گناه داشت آنقدر به شوهرم بد و بیراه گفتم 

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین
خودم قرص سایتوتک خریدم از ساعت چهار استفاده کردم نزدیکی نه افتادم رو خونریزی سقط شد ولی خیلی دلم میس ...

عزیزم واسه  من ساک خالی بود ۵ هفته .خونریزیم کم شده سایتوتک رو میشه آزاد خرید

سلام خانمی خوب هستی منم چهار ماهه زایمان سزارین کردم میخواستم با قرص سقط انجام بدم اما بیش از حد ترسیدم انقد که گفتن پارگی رحم داره و... کلا چهار هفته خواستم بدون واسه شما مشکلی پیش نیومد ؟راحت سقط کردین؟ اگه پیاممو دیدین تورو خدا ج بدین