2777
2789

نوش جونت پنیر پیتزام میریختی دیگه عالی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نمیشه ولی فردا یادم باشه درست کنم😆

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
نوش جونت پنیر پیتزام میریختی دیگه عالی

از فریز درآوردم بزنم 

شوهرم گفت نمیخواد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نوش جان اختراعی نیست ما هم درست میکنیم خوشمزس😅

داداش م خیلی از این ترکیب ها درست میکنه من دوست نداشتم

الان یهو جوشید درست کردم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نوش جانت عزیزم  ولی منم این غذارو سالهاست درست کردم حتی مجرد بودم خیلی هم حال میده

فک کنم مخصوص مجردهاس

داداشم خیلی از این جور چیزا درست میکنه من اصلا نگاهش نمیکردم🤣

داداش م خیلی از این ترکیب ها درست میکنه من دوست نداشتم الان یهو جوشید درست کردم

اره باحال میشه خوشمزه میشه، منم پایه ی این غذاهام 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
نوش جان،من اسمش گذاشتم املت ایتالیایی،هنسرم میخندید میکفت حس میکنم ایتالیام الان.... سیب زمینی سرخ ...

ایتالیا👍

از این به بعد منم میگم غذای ایتالیایی درست کردم