2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

241 بازدید | 10 پست

سلام ۹ روز عقب انداختم  بی بی چک مارک یونی تست زدم اولی زیر ۵ دقیقه حالش رو دیدم دومی رو زیر ۲ دقیقه دیدم مدام هم پررنگ تر شدن اینم بعد ۱ ساعت عکس گرفتم البته عکس از اولشون رو هم دارم به نظر تون مثبت یا خط تبخیر 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

برای ۹ روز تاخیر زیادی کمرنگه

من دو روز مونده زدم دوتا خط واضح افتاد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من مبارکه

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
به نظر من مبارکه

ممنون آنقدر استرس دارم هزار تا نظر کردم نمی دونم فردا برم آزمایش یا نرم

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 
مباااارکه عزیزم😍😍😍 فردا برو ازمایش

فدات واقعا مثبت خط تبخیر نیست

ممنون آنقدر استرس دارم هزار تا نظر کردم نمی دونم فردا برم آزمایش یا نرم

حتما فردا برو خیالت راحت میشه 

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
حتما فردا برو خیالت راحت میشه 

لطفا برام دعا کنید آزمایش مثبت باشه 

وقتی میگی زیر ۵ دقیقه افتاد حتما بارداری رفتی ازمایش منم خبر کن😍😍😘😘

حتما عزیزم ممنون