2777
2789
عنوان

بنظرتون این زنگ زدن طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.خودش گفت از طرف بیمارستات زنگ میزنم

واقعا عجیب 

بنظرم فردا زنگ بزن ب بیمارستان ، بگو یکی از پرسنل زحمت کشیدن تماس گرفتن خواستم تشکر کنم حالمو پرسیدن ، خواستم بگم یکم خوب نیستم دیروز نمیتونستم باهاشون صحبت کنم ، ممنون میشم بهشون بگین فلانی تماس گرفته چون معرفی نکردن خودشونو ، یا پرستار میگه نا خانم اشتباه شده دلیلی نداره زنگ بزنن یا میگه باشه 

اگر دیدی تماس گرفتن بدون واقعی بوده اگر نه بدون سرکاریه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی برام عجیبه.من بعد۴۵ روز چطور قراره بشم که بهش بخام زنگ بزنم

نمیدونم تازه من  صفرامم عمل کردن زنگ زدن احوالمو بپرسم اونم نتونستم جواب بدم کار داشتیم گفتم بعدا اونم دی.ه زنگ نزد چقد  بیمارستانا منو دوس دارن 😑 

واقعا عجیب  بنظرم فردا زنگ بزن ب بیمارستان ، بگو یکی از پرسنل زحمت کشیدن تماس گرفتن خواستم تشک ...

اتفاقا بعدش یادم اومد دو سه بار ترشح ابی داشتم ولی فک کردم نوارم تاریخش گذشته

اره رنگ آبی.نمیدونم شایدم واقعا نوارم فاسد بوده

🫤🫤🫤

فردا ی سونو بری گلم پس برای اطمینان خاطر 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مرد بود؟

سللم

نگران نباشید

این طرح جدیده(پیگیری شرایط بیمار)

مسکلی هم نیست

میتونید با تماس با بیمارستان هم خیال خودتونو راحت کنید.

اگه مشکلی باشه اونا با کسی رودروایسی ندارن برای مطرح کردنش!