2777
2789
عنوان

این چه طرز فکر غلطیه آخه

396 بازدید | 28 پست

دختری که آرایش نمیکنه یعنی به خودش اهمیت نمیده

اصلا فکر نمیکردم هنوز هم باشن آدم هایی که این طرز فکر و داشته باشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم ربطی نداره اهمیت دادن به این چیزا نیست اینا فقط ظاهره

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
مگه هستن این زر زدنا؟ 

بله متاسفانه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

به یه ورت بابا

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
هنوزم مگه نظر مردم برات مهمه

نه ولی خداییش این طرز فکر خیلی قدیمی شده