2777
2789
عنوان

یکی از نشانه های سنگی شدن جامعه اینه که....

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 32 پست

لالایی های سنت اکثرا خیلی غمگین هستند. من یک کتاب لالایی خریدم که لالایی هاش شاد بود و اون را استفاده می کردم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لالایی یادم بده براش بخونم

من لالایی محلی خودمونو قده یه کتاب بلدم ولی لالایی فارسی فقط همون لا لا  گل پونه معروف و عروسک قشنگم رو حفظم

برا اینکه بچه با زبون مادریش خاطره هم داشته باشه با زبونمحلیتون بخونید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
99 درصدشون حتی محدودیت سنی داره و با توجه به متن و ریتموشون قابل بیان برا بچه ها با روح لطیف و پاکشو ...

والا هرچیم لالایی شنیدم پره درد بوده و سوزناک

تو یکیش باباش رفته تو یکی لولو هست😐🤷🏻‍♀️

من بعضی شبا که داداش کوچیک م گریه میکنه توی خواب صدای لالاییه مامانمو که براش میخونه رو میشنوم واقعا ...

بله من هم هنوز وقتی صدای مادرم رو میشنوم حالم عوض میشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
واقعا قبول دارم حرفتو👌 من خودمم بلد نیستم متاسفانه حتی گاهی اوقات میمونم چطور باید باهاش برخورد یا ...

هنوز دیر نیست الان یاد بگیرید  

من فقط میگفتم لالا لالایی لالا لالایی دیگه ادامه نداشت😄

به هر حال پیشرفت تو هر چیزی باید از جایی شروع شه شما هم متن لا لاییتون رو گسترش بدید  

بعله واقعا مشکل جامعه و آموزش و پرورش بچه ها همینه  بلد نبود لالایی توسط مادران!!!!!!!!😐😐😐

من نگفتم این تنها مشکله این یه قطره از اون مشکلاته

والا مادر من تعریف میکرد من و خواهرم به شدت از لالایی بدمون میومد بیشتر دوست داشتیم قصه بگه مادرمون 😁

یه قصه هایی رو از خودش درمیورد که از خنده دلدرد میکرفتیم ، یادش بخیر 😂🥰

لالایی علی ای همای رحمت رو دیدم یه مامانی میخوند

شعرش رو شنیدم ولی لا لاییش رونه