2777
2789

خانم ها که قراره تو اغوش پر مهرشون بچه هایی پروش بدن که فردا جامعه رو بسازن همه نوع موسیقی رو از حفظ هستن اما لالایی رو در خاطر ندارن که وقتی طفلی رو بغل کردن بتونن براش بخونن

خیلی ها رو دیدم که حتی یه بیت لالایی هم بلد نیستن برا بچه هاشون بخونن....صدای لالایی لطیف مادر برا بچه ها حکم نیکوتین داره رو خیلی از بچه ها قراره ازش محروم باشن

چرا یادمون میره همون طور که تحصیل مهمه اینم مهمه کا مادر نمونه ای باشیم که یتونم فرزندی با لطافت پرورش بدیم که برای فردای جامعه بدرد بخور باشه  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی لالایی میخونم اطرافیانم میگن بسه قلبمونو مچاله کردی از بس سوزناکه 

خب یکم لالایی شاد بخون😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من بعضی شبا که داداش کوچیکم گریه میکنه توی خواب صدای لالاییه مامانمو که براش میخونه رو میشنوم واقعا ترشح به هورمون حس خوب رو توی خواب احساس میکنم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

واقعا قبول دارم حرفتو👌

من خودمم بلد نیستم متاسفانه حتی گاهی اوقات میمونم چطور باید باهاش برخورد یارفتار کنم خیلی ذهنم مشغول میشه اما مطمئنم که ناخداگاه براش کم میزارم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
همون آهنگایی که از حفظیم رو در گوششون میخونیم :)

99 درصدشون حتی محدودیت سنی داره و با توجه به متن و ریتموشون قابل بیان برا بچه ها با روح لطیف و پاکشون نیست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱