2777
2789
عنوان

همش منتظرم بابام با یه زن بیاد خونه بگه همسرمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم الان این تنشا توی زندگی خیلیل هست خیلی از اونایی ک کنار هم زندگی میکنن هم هر روز جر و بحث دارن و بچه هاشون در عذابن 

ذهنتو خالی کن فقط ب آیندت فکر کن  فک کن اومدی ی شهر دیگه دور از مامانت داری درس میخونی 

اصلا پدرتون هم ازدواج کنه چ فرقی میکنه ب نظر من اگه ازدواج کنن حساسیتشون روی شما کمتر میشه راحت میری دیدن مامانت یا شایدم کلا بری پیش مامانت 

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام عزیزم الان این تنشا توی زندگی خیلیل هست خیلی از اونایی ک کنار هم زندگی میکنن هم هر روز جر و بحث ...

کاش این جوری شه..مامانم میخاد با داییام و مادربزرگم برن ترکیه زندگی کنند..بابای منم یه عرب متعصب ...نمیزاره من حتی یک ثانیه ازش دور شم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این جوری شه..مامانم میخاد با داییام و مادربزرگم برن ترکیه زندگی کنند..بابای منم یه عرب متعصب ... ...

ان شا الله درست میشه نگران نباش فقطططط تمرکزتو بزار رو درست در اینده همین درس ک ب دردت میخوره این روزا هم میگذره 

اللهم عجل لولیک الفرج 
ان شا الله درست میشه نگران نباش فقطططط تمرکزتو بزار رو درست در اینده همین درس ک ب دردت میخوره این رو ...

برام دعا کنید..کاش یه خواهر مثل شما کنارم بود

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......