2777
2789
عنوان

بچه ام تکون نمیخوره

242 بازدید | 21 پست

سلام من ۳۹هفته هستم امروز بچه م تکون نخورده زنگ زدم ماما همراهم میگفت بچه خسته اس و این حرفا ،رفتم بیمارستانم نوار قلب گرفت میگفت بد نیست!!!!!یه سونو نوشته که امروز هرجا گشتم نبودن تعطیل بودن تا فردا نکنه دیر بشه !!!!بچه م تکون نمیخوره و خودش و سفت میکنه یعنی شکمم سفت میشه و شل میشه ، از دیشب این شل و سفت شدن شکمم شروع شده و یک هفته م هست شیاف گل مغربی میزارم ولی اصلا دهانه رحمم باز نشده پیاده رویم روزی سه ساعت دو ساعت دارم نمیدونم چیکار کنم گیجم نکنه بلایی سرش بیاد بیمارستان اصلا رسیدگی نمیکنن ماما همراهمم خیلی خوش خیاله همش میگه زوده چیزی نیست عیب ندارع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان دستگاه سونو دارن پاشو همین الان برو

رفتم منو فرستادن خونه گفتن ما سونو نداریم سونوم هرجا رفتم از ظهر تا الان برگشتیم خونه هیجا باز نبود همه جا بخاطر تعطیلی بسته بودن 

رفتم منو فرستادن خونه گفتن ما سونو نداریم سونوم هرجا رفتم از ظهر تا الان برگشتیم خونه هیجا باز نبود ...

دکترت کیه؟ به دکترت زنگ بزن 

آخرین بار کی سونو کردی؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
یه چیز خیلی شیرین بخور ببین چی میشه ولی کلا هفته های اخر جای بچه تنگ میشه کم تکون میخوره

خوردم انقدر خرما و شکلات خوردم فشارم رفته بالا ولی فقط شکمم سفت میشه

دکترت کیه؟ به دکترت زنگ بزن  آخرین بار کی سونو کردی؟

اخربن بار ماه قبل سونو رشد دادم دیگه ندادم ،دکترم زنگ زدم جوابمو نمیده ماما همراهم زنگ زدم میگفت اون خسته س