2777
2789

من همش دارم لبو میخورم البته هر دو روزی یه دونه میخورم نمیتونم خودمو کنترل کنم ۱۸ هفته ام همش خواب میبینم دارم لبو میخورم لعنتی از سرم نمی افته😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرت و پرتا چیه توروخدا باور نکنید چهره رنگ پوست و مو اینا همه ژنتیکه اصلا ربطی نداره

هرچی میخورم میگن نخور بچه ت زشت میشه حالا انگار منو شوهرم زیبای خفته ایم 😂

به خودمون میره دیگه 

عزیزم تو داری مادر میشی کم چیزی نیستا  این چرت و پرت ها رو باور نکن. یه کم بیشتر مطالعه کن

خاصیت خیلی زیاد داره واسه همون بیشتر میخورم ولی اطرافیان همش میترسونن

هرچی میخورم میگن نخور بچه ت زشت میشه حالا انگار منو شوهرم زیبای خفته ایم 😂 به خودمون میره دیگه&nbs ...

بخدا همش الکیه من عاشق پیاز بودم میگفتن نخور سیاه میشه من اهمیت نمیدادم و میخوردم بخدا اصلا سیاه نشد،هیچ چیزی رو عوامل ژنتیکی که مربوط به ظاهره تاثیر نمیذاره پس با خیال راحت بخور فقط مراقب قندت باش

بلندترین فریاد من سکوت من است...